Václav Klaus: Jde pod kudlu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Václav Klaus: Jde pod kudlu!

Prezident šel na předoperační vyšetření s úsměvem na rtech.
Prezident šel na předoperační vyšetření s úsměvem na rtech.

PRAHA – Prezidenta Klause (66) čeká tento týden operace kyčelního kloubu! Včera ho fotoreportér Aha! zachytil při příjezdu na předoperační vyšetření v pražské nemocnici na Bulovce. A vypadá to, že si z operace nic nedělá – s úsměvem zamával našemu fotografovi i pacientům.


Ale při vyšetření se usmíval...

Vyšetření trvalo celkem dvě hodiny.

Klausovi tento týden vymění kyčelní kloub za umělý ti nejlepší operatéři Česka – profesoři Pavel Dungl a Antonín Sosna. Rehabilitace bude trvat tři měsíce. „Chtěl bych být mimo úřad velmi krátce. Byl bych rád, abych nemusel být mimo standardní fungování,“ řekl Klaus s tím, že i on bude v nemocnici platit poplatky. Spát bude v nadstandartním pokoji, ale stravu prý bude mít stejnou jako ostatní pacienti. Klaus také komentoval nápad ČSSD na držení symbolické hladovky proti radaru. „Některým politikům by pár dní hladovky prospělo. Jestli sociální demokracie cítí, že to je pro ni zrovna nejvhodnější terapie, co mají dneska udělat, možná to je dobrý nápad,“ vtipkoval.

Představil i nového mluvčího Radima Ochvata. Ten dosavadní Petr Hájek se stal zástupcem ředitele prezidentské kanceláře. „Trvalo nám to, než jsme se pana Hájka zbavili. Jak to obvykle bývá zvykem, tak jsme ho povýšili. To tak už v naší kotlině vždycky bývá,“ opět žertoval dobře naladěný Klaus.

Kliknutím zvětšete


Autor: (pol)
Foto Aha! – Alexandr Malachovský

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.