Mirka Čejková: Brání postiženou dceru. Chtějí jí řezat šlachy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mirka Čejková: Brání postiženou dceru. Chtějí jí řezat šlachy

Mirka Čejková teď bude s dcerou Petrou pravidelně jezdit na rehabilitaci do Kladrub.
Mirka Čejková teď bude s dcerou Petrou pravidelně jezdit na rehabilitaci do Kladrub. (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Mirka Čejková (43) před několika dny zažila pořádný šok! Populární moderátorka »primáckého« magazínu Extra, jejíž manžel Marek Vít (35) si ve vězení odpykává osmiletý trest za finanční podvody, totiž se svojí handicapovanou dcerou Petrou (18) navštívila lékaře.

Petra má díky zkráceným šlachám v koleni problémy s chůzí, a Mirka se rozhodla to vyřešit.

Jenže onen radikální chirurg se jí rozhodl pomoci tím, že Petře problematické šlachy prostě přeřeže! „Ten doktor nám hned mezi dveřmi oznámil, že šlachy se musejí seříznout,“ řekla exkluzivně deníku Aha! Mirka Čejková. Moderátorka však s takto drastickým postupem nesouhlasí a nehází flintu do žita. Společně s Petrou vyrazila do rehabilitačního střediska v Kladrubech, kde věří, že její dceři pomůžou alternativními metodami.

„Nemám ráda radikální řešení, a už vůbec se mi nelíbil přístup tohoto doktora, který chtěl hned řezat,“ říká populární moderátorka, která teď se svojí dcerou strávila celý den v kladrubském rehabilitačním centru. „Chci, aby Péťa zkusila rehabilitaci. Sice to bude nějakou dobu trvat, ale věřím, že to pro ni bude lepší. Pod nůž ji prostě nepustím!“ dodává Čejková.

V Kladrubech si Čejková zkusila moderovat i plavecké klání handicapovaných sportovců, kterého byla ten den patronkou. „Je tu úžasná atmosféra, už se těším, jak sem s Petrou budu jezdit,“ pochvalovala si.

Rehabilitaci doporučila Čejkové i Štěpánka Foxová, vedoucí sdružení Kontakt bez bariér v kladrubském středisku. „Petře nabídneme léčbu ve vodě, která je založená na principu přirozeného uvolnění. Šlachy obvykle začnou povolovat za čtvrt roku, ale to samozřejmě může být u každého jinak“ říká Foxová.

Na Kladruby má Mirka Čejková i nostalgické vzpomínky. „Můj první manžel tu byl před dvaceti lety na půl roku na rehabilitaci a já jsem s ním hned na první vycházce šla přímo před oltář,“ usmívá se Mirka, která se nyní kromě Petry stará ještě o dva své syny Alexe (8) a Felixe (5).

Petru musí denně vozit do soukromé školy v Unhošti, která je 25 km od Prahy. S dcerou jí ale občas vypomůže i exmanžel Tomáš Všetečka.

„Bydlí kousek ode mě, a když je třeba, tak se o Petru postará. Jinak má Petra svojí asistentku Katku, je to studentka speciální pedagogiky, která je v podobném věku jako Petra – a tak je spolu občas pouštím na mejdan, do kina nebo na pouť,“ pochvaluje si moderátorka.

Zpověď Mirky Čejkové: Prožívám peklo!
Mirka Čejková: Lži mě nezlomí! Zažívám teror Mám dluhy
Neslavné konce slavných lásek
Rodina je na prvním místě
Alimenty: Kolik platí české hvězdy?

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.