Napadení zdravotní sestry v nemocnici: Afghánce obžalovali ze znásilnění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Napadení zdravotní sestry v nemocnici: Afghánce obžalovali ze znásilnění!

Mladíka z Afghánistánu policie nejprve zadržela, na soud ale čeká na svobodě.
Mladíka z Afghánistánu policie nejprve zadržela, na soud ale čeká na svobodě. (Foto Aha! - David Malík)

Případ, který loni v říjnu šokoval Česko, míří před soud. Afghánce (19) obžalovali ze znásilnění zdravotní sestry v pražské Nemocnici Na Bulovce.

Cizinec dělal před pěti měsíci společnost svému malému bratrovi, který ležel se žloutenkou na infekčním oddělení. Těsně před půlnocí měl zatáhnout zdravotní sestru do prázdného pokoje a osahávat ji. Podařilo se jí ubránit. Zákon však pohlíží i na takový čin jako na pokus o znásilnění.

Cizinec se hájí, že na vině je jazyková bariéra a žena špatně pochopila jeho gesta. Kdy bude nařízeno soudní jednání, není jasné. „Soudce nyní studuje spis,“ uvedl Petr Novák, mluvčí soudu pro Prahu 8.

Přečtěte si
-bello-
25. 2. 2017 • 01:00

No , to on si jen vysvětlil po svém slova paní ministrové Žilkové, že " těm samcům půjdeme naproti " Udělal vstřícný krok a šel naproti jako první !

hejhej
24. 2. 2017 • 11:44

Primitivní, nadržená hovada, která nepoužívají mozek , ale bohužel obsah trenýrek si dovolují čím dál více. Ti pitomci by si konečně měli uvědomit, že v civilizovaných zemích jsou stejná pro muže i ženy. Pokud to této verbeži nedochází, ať táhnou.

rockyshowman
24. 2. 2017 • 10:30

Chudák migrantek. Ale co, stejně se mu nic nestane. Stará pravda, policie zajistí, vyšetří a nadvládní pustí. Jo kdyby to byl našinec, a nebyl VIP, to by byla pálka !!!!!! A tak tady žijeme !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.