Krumpáčem do zad a mačetou do hlavy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krumpáčem do zad a mačetou do hlavy!

Volodymyr S. u soudu v Brně.
Volodymyr S. u soudu v Brně. (Foto Aha! – Jiří Nováček)

Když se v Brně chlapi poperou...tak krumpáčem do zad a nebo mačetou. Brutálně řešil na ubytovně v Říčanech u Brna spory s kumpány z ubytovny Ukrajinec Volodymyr S. (38).

Pár piv a kořalka zatemnily příležitostnému dělníkovi mozek a stalo se z něj zvíře. Loni v červnu napadl násadou od krumpáče spolubydlícího Jaroslava R. (63). „Zezadu mu zasadil několik ran,“ řekl včera u soudu žalobce. Napadený naštěstí útok přežil. Volodymyrova rvačka s ubytovanými kumpány tím neskončila.

O dvě hlavy většího a půlmetráku těžšího Radka B. vzápětí posekal mačetou. „Řval, že ho zabije a usekne mu hlavu. Pak ležící oběť do hlavy skutečně sekl,“ uvedl žalobce. I druhý napadený, který vše podle některých vyprovokoval, útok přežil. Volodymyr, kterému hrozí až 18 let vězení tvrdí: „Bránil jsem se, když mě chtěli ostatní zbít. Nadávali mi do zku*vených Ukrajinců a že nemám v Česku co dělat.“

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.