Brutálně napadla zeťovu družku: Neunesla, že odkopl její dceru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Brutálně napadla zeťovu družku: Neunesla, že odkopl její dceru!

Eva K. se agresivně pustila do partnerky dřívějšího zetě.
Eva K. se agresivně pustila do partnerky dřívějšího zetě. (Foto Aha! – Karel Janeček)

Pevnou rukou vládla domácnosti svojí dcery Eva K. (63) z Ostravy. Když si zeť našel jinou ženu, psala jí výhružné SMS, a nakonec ji při náhodném setkání těžce zranila.

Na partnerku někdejšího zeťáka narazila Eva K. mezi regály ostravské drogerie. Využila toho, že Iveta G. klečela a vybírala zboží. „Oběma rukama mě chytila za vlasy a tahala mě za ofinu až k zemi,“ řekla včera u soudu napadená, která stále navštěvuje psychiatra.

Čtyři měsíce poté ležela s poraněnou páteří, měla otřes mozku. „Kde k tomu přišla, že jsem jí páteř vykloubila a udělala otřes mozku? Ona se mi dívala v tom obchodě provokativně do očí,“ tvrdila penzistka Eva. Za sporem byl prý i boj o rodinný majetek.

Obyčejnou hádka mezi ženskýma
Přestože u soudu Eva K. incident popsala jako jenom „takovou obyčejnou hádku mezi ženskýma“, hrozí jí až 10 let vězení. Iveta G. chce jako náhradu škody 10 tisíc a zdravotní pojišťovna za její léčbu 51 346 korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.