Poslední oběd před rozvodem: Ženu ztrestal nudlovou polévkou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Poslední oběd před rozvodem: Ženu ztrestal nudlovou polévkou!

Nudlová polévka ve vlasech, žádný med...
Nudlová polévka ve vlasech, žádný med... (Foto: Profimedia.cz)

Vzteky vytočený muž (60) svou partnerku (43) na veřejnosti nejprve ponížil nudlemi a pak »zamordoval« její novotou zářící televizi.

Kuriózní případ řeší domažličtí policisté. Slova zřejmě během oběda došla v restauraci seniorovi při sporu s jeho ženou, s níž se podle serveru krimi-plzen.cz rozvádí, a tak přistoupil k činům. Chytil talíř s nudlovou polévkou a chrstnul ji zaskočené partnerce na hlavu. Takové zúčtování ho však neuspokojilo. Zatímco si dáma na toaletě vyčesávala těstoviny z vlasů, sebral jí z bundy klíče od bytu a mobilní telefon.

Pak ji proti její vůli »doprovodil« domů. Navzdory ženiným protestům překročil práh, partnerku fyzicky napadl a nakonec rozkopal její týden starý televizor za osm tisíc korun. Zodpovídat se nyní bude z výtržnictví, porušování domovní svobody a poškození cizí věci. Hrozí mu až dva roky vězení.

Polévka jako zbraň
Chcete-li partnera/partnerku polít polévkou, učiňte tak doma za zavřenými dveřmi, dopustíte se pouze přestupku. Pokud útok doma ale zopakujete, už jde o domácí násilí. To je kvalifikováno jako trestný čin. V každém případě pozor na teplotu polévky. Bude-li vařící, mohlo by dojít k opaření, a to by již byl trestný čin ublížení na zdraví. Použijete-li polévku jako »zbraň« na veřejnosti, jde vždy o trestný čin.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.