Afghánec (19), který znásilnil zdravotní sestřičku: V Česku je za zásluhy otce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Afghánec (19), který znásilnil zdravotní sestřičku: V Česku je za zásluhy otce!

Afghánec je obviněný ze znásilnění zdravotní sestry.
Afghánec je obviněný ze znásilnění zdravotní sestry. (Foto Aha! –David Malík)

Afghánský násilník (19), který koncem října v pražské Nemocnici Na Bulovce znásilnil zdravotní sestru, je synem válečného překladatele Saída. Ten šest let nasazoval život v Afghánistánu pro Armádu České republiky. K nám se tak mladík dostal za zásluhy svého táty.

Překladatel Saíd se narodil v Afghánistánu a studoval i v Česku, proto začal s českými vojáky ve své zemi spolupracovat. Rodinu pak do Česka pozvala samotná Armáda ČR, aby jim zachránila život, informoval server seznam.cz. V Afghánistánu totiž za pomoc českým vojákům hrozí smrt. V současné době čekají na ubytovně na přidělení bytu.

Po obvinění syna ze znásilnění se panu Saídovi otočil život vzhůru nohama. „Můj život v Česku se změnil v peklo. Nevím, co se stalo. Manželka se zhroutila, je v nemocnici,“ řekl seznamu.cz otec zadrženého mladíka.


Jistá smrt
Být překládatelem pro koaliční vojáky v Afghánistánu je riskantní. Jsou totiž prvotním cílem bojovníků z Tálibánu. Když sami nezemřou v bojích, unášejí jejich děti a vraždí příbuzné.

5 let vězení i vyhoštění
Afghánec byl na lůžkovém oddělení Infekční kliniky Nemocnice Na Bulovce jako doprovod malého pacienta. Zdravotní sestřičku středního věku měl zatáhnout na odlehlé místo a osahávat ji. Podle českého práva by se jednalo o znásilnění i přesto, že nedošlo k pohlavnímu styku. Hrozí mu až pět let vězení a vyhoštění z Česka. „Obviněný muž je v současné době stíhán na svobodě,“ uvedla policistka Iveta Martínková.

Přečtěte si
hejhej
8. 12. 2016 • 12:57

Násilnické hovado nemá v naší zemi co dělat a nemůže se brát ohled na jeho otce. Chudák zdravotní sestra, při pomyšlení na tu zrůdu bude mít trauma do konce života.

marlen5
8. 12. 2016 • 11:38

Je stíhán na svobodě...to je špatná zpráva pro všechny. Chápu, že jeho rodina je zoufalá, ale jak tu už někdo psal - zbořil všechno, co jeho otec svými zásluhami vybudoval. Rodina měla šanci na lepší život, ale tedˇ? Jeho matka je v nemocnici, rodina zoufalá, odmítaná ze všech stran. Tak si jen kladu otázku, co na infekčním oddělení dělal? V článku píšou, že tam byl jako doprovod, hmmm, brácha jako doprovod, kde byli rodiče toho pacienta? Tohle je celé špatně od samého začátku.

defakto
8. 12. 2016 • 11:23

... a proto , že tu je údajně za zásluhy svého otce může znásilnovat ? .... nakonec se mu ještě omluvíme a dostane odškodné zato , že byl zadržený . ... deportovat je oba dva i se svým otcem tam kam patrí - do Afganistanu !

-bello-
8. 12. 2016 • 11:15

Ten je tak hnusnej, že ta sestra do teď musí zvracet! Synáček pohnojil bezpečnost své rodiny, oni snad pak mají jinou identitu, ale takhle to proflákl naplno, si myslím. Nechtěla bych bydlet pak vedle nich v domě , terosrista si je najde

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.