Otřesné! Zakuklenci podpálili dům na Žižkově, kde bylo 20 lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Otřesné! Zakuklenci podpálili dům na Žižkově, kde bylo 20 lidí!

Fotografie
Fotografie (internal)

Dvacet maskovaných mužů v bílých kuklách vzalo útokem budovu Autonomního sociálního centra Klinika na pražském Žižkově. Dokonce dům, kde bylo asi dvacet lidí, zapálili!

Drama se odehrálo v sobotu večer po demonstraci proti migraci v centru Prahy. Asi tříminutový útok na Kliniku, která mimo jiné pořádá sbírku oblečení pro uprchlíky, spočíval především v házení dlažebních kostek a zřejmě i světlic, od kterých chytl závěs. „Naštěstí se požár podařilo brzo uhasit,“ řekl Aha! Tadeáš Polák (23), který se snažil s kamarády zabarakádovat vchody. Podle něj šlo o neonacisty, kteří dělali problémy při demonstraci v centru Prahy. „Měli stejné bílé kukly a dostali jsme zprávy, že míří k nám,“ vysvětluje Polák. Policie už vyslechla několik lidí, ovšem zatím neřekla, zda by mělo jít o podezřelé.

Přečtěte si
6010
9. 2. 2016 • 09:07

To je ale humbuku pro nic.Konečně se začalo něco dít, prostě lidé projevují svůj názor.Je směšné, jak se k tomu všichni ti naši "poctiví" zákonodárci staví.Začínají mít strach, že by takto mohli skončit i oni a proto to tak tvrdě odsuzují.Třesou se o korýtka.

-bello-
8. 2. 2016 • 23:13

Nikde pořádně nepíšou co za klientelu ta Klinika má. Vím jen, že za předchozí vlády byli cikáni ze Žižkova pro neplacení nájmů odejiti a skončili v Libni a přilehlém okolí. Po 2 období je na Žižkově vláda TOP 09 a prý je to zoufalství.Herny vesele dál a cikáni se vrátili. Takže Klinika je pro ně a Araby a bezdomáče .Lidi okolo bydlící svoje byty nikdy slušně neprodají. A jestli světlice a útok? No, liknavá vláda Sobotky nastolila přece pravidla domobrany

hejhej
8. 2. 2016 • 15:35

Kdo ví, kde je pravda. Ale bude hůř. Nechceme do naší země fanatické muslimy s násilnickými sklony a s jinou, naprosto odlišnou kulturou.Vláda a parlament nás neochrání, Sobotka se Zaorálkem jenom žvaní, sjíždění nějaké schůze, kde zatím nic nevyřešili a do Evropy se stále valí horda nelegálních přivandrovalců. Chlapi, tam kde je válka mají bojovat za svoji zem a ne utíkat. Měli se přijímat jen matky s dětmí se zemí, kde válka je. Mezitím do Evropy utíkají lenivci, násilníci,kriminálníci, kteří si ničeho neváží a ti, co takovým pomáhají budou asi terčem útoků ( i když s takovým chováním nesouhlasím)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.