Buď je to spiknutí nebo si Kramný další lží ještě víc zavařil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Buď je to spiknutí nebo si Kramný další lží ještě víc zavařil!

Fotografie
Fotografie (internal)

Petr K. sedí za mřížemi a čeká, jestli nakonec uspěje historka o otravě nebo seriózní výzkum forenzních patologů. To mu ovšem nebrání, aby si ve své situaci ještě přitížil. Příběh o policejní brutalitě, které měl během výslechů čelit, rozprášil vyšetřoévací orgán jako neprokazatelný. Tudíž tu jsou dvě varianty. Kramný lhal, aby dojal poslední zbytky příznivců, co mu zbyli, to je ta první. Druhá možnost ukazuje na snahu PČR podobné případy zamést pod stůl, aby díky svým obvyklým vyšetřovacím metodám nedošla v očích veřejnosti k újmě.

Petr Kramný si několikrát ze své vazby postěžoval, že během série výslechů, které od letošního února podstoupil, došlo k napadení jeho osoby vyšetřovatelem. "Vyšetřující kriminalista se mnou jednal jako s kusem hadru. Byl jsem surově zmlácen a sprostě ponižován," tvrdí Petr K., který podal stížnost. Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) to však vidí jinak.


Až dva roky navíc
"Nebylo zjištěno, že by policie na obviněném spáchala jakýkoli trestný čin," potvrdila Blesku mluvčí GIBS Radka Sandorová. Pokud by to policie chtěla dál řešit, může to muži obviněnému z dvojnásobné vraždy Moniky (†36) a dcery Klárky (†8) ještě přitížit. "Pokud to bude kvalifikováno jako trestný čin pomluvy, potom mu hrozí až dva roky odnětí svobody. Myslím si ale, že vzhledem k výši trestu, kterému čelí už nyní, nebude z tohoto vůbec obviněn," komentuje situaci právník Jan Černý.
Jak to tedy s bitím bylo?
"Žádné viditelné stopy bití klient na těle ale po výslechu neměl," potvrdil absenci přímých důkazů již dříve bývalý obhájce Petra K. Jaromír Richter. A v tom duchu zní i závěr inspekce. "Nebylo zjištěno, že by policie na obviněném spáchala jakýkoli trestný čin," uvedla mluvčí GIBS Radka Sandorová. "Očekávali jsme, že odloží oznámení mého klienta. Že se policie podrží," prohlásila obhájkyně Kramného Jana Rejžková. Tak si vyberte!

Přečtěte si
imperatorcaligula
12. 9. 2014 • 18:39

Viděl bych to tak, že mu nějaký policista sdělil, že je lidský odpad, shnije v krimu a měl by šetřit gel, protože místo na hlavu ho bude potřebovat na zadnici. To samozřejmě Péťa interpretoval jako šikanu a dobarvil to povídačkou o fyzickém násilí. Dost možná to není ani tak mazaný lhář, jako duševně chorý jedinec, co si povídačky nejen vymýšlí, ale i jim věří.

mirkazam
12. 9. 2014 • 14:03

vuhp-No možná počkali, až si nageluje patku...

vilon1
12. 9. 2014 • 10:49

Že policie používá násilí, je známo každému co přišel do kontaktu a je jedno jestli u demonstrace, nebo u vyšetřování-nějak se ty důkazy získat musí, pokud je nemá. A pokud se chce, pak tedy zjevné známky mít vůbec nemusí. Je to jenom v odbornosti a profesionalitě mlácení. Již blahé to paměti Eduard II. mimo jiných pochybení provinil i morální zpustlostí a homosexuální úchylkou, neboť se veřejně ukazoval se svým milcem a ministrem Pierrem Gavestonem, byl na žádost své manželky Isabely, jejího milence Mortimera, prince Eduarda a Parlamentu uvržen do žaláře a pak sprovozen ze světa, jak známo, originálním způsobem – zasunutím do ruda rozžhavené železné tyče do konečníku. A taky nebyli zjevné známky, po mlácení a úmrtí.....

lilien.
12. 9. 2014 • 10:01

Kdyby byl surově zmlácen, skončí na ošetrovni.Veď aj Richter to potvrdil, že nemal nič.

ban09
12. 9. 2014 • 07:37

Podle tvých předchozích komentářů u této diskuze soudím, že máme stejný názor na Kramného, jenže ty by sis nejdříve POŘÁDNĚ přečíst, co jsem napsal než tu něco vybliješ, primitivní blbečku!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.