Kolegyně o Petrovi Kramném: Svádění v práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kolegyně o Petrovi Kramném: Svádění v práci!

Petr Kramný lámal v práci srdce...
Petr Kramný lámal v práci srdce... (Foto Aha! – Karel Kopáč, ara)

Zabil Petr Kramný (36) manželku Moniku (†36) a dceru Klárku (†8) na dovolené v Egyptě? Spolupracovníci Petra K.ŕamného z automobilky jsou téměř rok po tragédii rozděleni na dva tábory. V jeho vinu nevěří více žen než mužů. Deník Aha! zjistil, že právě kolegyně v práci se o Petra  doslova praly.

Snad všechny mé kolegyně byly do něj zabouchnuté. Já mám ráda jiné typy, ale Petr byl jako kolega velmi zdvořilý a naprosto bezproblémový,“ popsala Šárka (38), která věří v jeho nevinu.
„Sice se povídalo, že na Moniku žárlil a štvalo ho, když si ho chlapi v práci dobírali, že má sexy fotky na internetu, ale určitě ho to nerozhodilo natolik, že by tak důkladně připravoval vraždu,“ řekla dále Šárka.


Její kolegyně se prý doslova praly o to, kdo se na šichtě s Petrem potká. „Ostatní spolupracovnice se dokázaly i pohádat, kdo s ním bude mluvit,“ popsala situaci v automobilce Šárka.
Kolegyně Petra Kramného prý i sváděly. „Možná proto měl pověst proutníka, ale já osobně jsem ho s jinou ženskou než s Monikou neviděla. Každopádně charisma měl a ženy o něj zájem projevovaly,“ dodala kolegyně.
Svědkyně: Do Egypta nechtěl
Kolegyně Šárka potvrdila tvrzení Petra Kramného, že se mu loni do Egypta nechtělo, plánoval s Monikou, dcerou i tchánem strávit dovolenou na Slovensku. Nakonec ale Monice ustoupil.



Autor:  iža

Přečtěte si
ollina
16. 7. 2014 • 22:39

Plesku, to je slátanina. Ukaž fotky těch kolegyň

prroud
16. 7. 2014 • 14:37

Bejt jim,az bych vylez,vsechny bych si vas nechal najit a chtel po vas miliony za nactiutrhani a falesny narceni!!!At ovce co neumej samostatne myslet,PLATEJ!!!

prroud
16. 7. 2014 • 14:14

No neni to parada,jak dokazou media vsugerovat ovcim i to,ze je nekdo vrah? Bezte se bodnout vy samozvany soudci a "myslitele" co mate v hlavach akorat tak nas.rano

lilien.
16. 7. 2014 • 10:18

asi je zamilovaná

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.