Dvacetiletý Petr z Ostravy pohlavně zneužil dvě holčičky (4 a 7) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dvacetiletý Petr z Ostravy pohlavně zneužil dvě holčičky (4 a 7)

Petrovy činy zničilydětství dvěma holčičkám.
Petrovy činy zničilydětství dvěma holčičkám. (Profimedia.cz)

Když v centru Ostravy policisté dopadli dvacetiletého Petra G., který se na veřejnosti pohlavně ukájel, mysleli, že mají co do činění s »obyčejným« exhibicionistou. Místo toho ale nevědomky zadrželi a posléze identifikovali nebezpečného pedofila, který zničil život několika dětem!

Mladík vyrůstal v chudé rodině a nikdy nepoznal otce. Od šesté třídy jej museli přeřadit do zvláštní základní školy a poté se neúspěšně snažil vyučit truhlářem. Jako pomocný dělník byl natolik laxní, že zmeškal 31 směn, a dokonce kvůli tomu dostal v roce 1980 dvouměsíční podmínku! Špatná pracovní morálka ale byla jen průvodním jevem jeho čím dál více se projevující sexuální poruchy.

V červnu téhož roku totiž zneužil hned dvě dívky. Nejprve teprve čtyřletou Martinu H., kterou nalákal na to, že hledá ztraceného psa, a poté odtáhl do křoví, kde ji nutil k orálnímu sexu. Jen o dva týdny později pak zatáhl do sklepa domu sedmiletou Evu M., kterou také osahával a ukájel se na ní.

Když už dopadeného Petra poslal soudce nepodmíněně do vězení, činil tak na základě znaleckého posudku, který u pachatele nezjistil žádnou duševní chorobu. Naopak Petrův intelekt byl na spodní hranici debility a podle psychiatra byl jak sexuálně, tak společensky nezralý. I proto si již dospělý mladík vybíral k ukájení taktéž nezralá nezletilá děvčátka…

Znáte okolnosti tohoto případu? Napište na aha@ahaonline.cz

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.