Nechtěla spát s potetovaným mužem: Znásilnil ji a ubodal! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Nechtěla spát s potetovaným mužem: Znásilnil ji a ubodal!

Potetováný muž neunesl odmítnutí.
Potetováný muž neunesl odmítnutí.  (scom)

Zdenka H. (†44) z Liberce si začala po rozvodu užívat života plnými doušky. Chodila na zábavy, kde se seznamovala s mladými muži, které si pak vodila domů. Její poslední »úlovek« ji však v červnu 1974 připravil o život...

Mrtvou Zdenku H. našli její kolegové, kteří o ni měli starost, když nepřišla do práce. Vrah ji znásilnil a ubodal. Kamarádky mrtvé ženy detektivům prozradily, že Zdenka ráda chodila do kaváren a tančíren. Přestože byla už starší a nosila brýle, považovala se za velkou krasavici. O mužích se vyjadřovala pohrdavě a brala je jen jako »úlovky«. Večer před svou smrtí tančila s Michalem P. (24) a s ním i odešla.

Muž nejprve tvrdil, že se Zdenkou do bytu nešel, detektivové ale objevili jeho otisky na popelníku. Několikrát trestaný Michal P. ještě chvíli zapíral, když ale kriminalisté nechali předvolat jeho matku, přiznal se. Se Zdenkou šel domů. Když se však svlékl, žena viděla, že je tetovaný. Dnes relativně běžná ozdoba těla byla před čtyřiceti lety jasným znamením, že dotyčný byl ve vězení. Zdena H. prohlásila, že s kriminálníkem spát nebude. Michal P. se rozčílil, ženu znásilnil a ubodal. Pak pečlivě setřel své otisky z míst jichž se dotkl. Na popelník však zapomněl. Soudce ho poslal na dvaadvacet let do vězení.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.