Takhle zastřelili Václava Kočku! - První snímky z rekonstrukce vraždy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Takhle zastřelili Václava Kočku! - První snímky z rekonstrukce vraždy

PRAHA – V pražské restauraci Monarch proběhla ve čtvrtek dopoledne rekonstrukce vraždy podnikatele Václava Kočky mladšího. Tady jsou první snímky z rekonstrukce.



PRAHA – V pražské restauraci Monarch proběhla ve čtvrtek dopoledne rekonstrukce vra- ždy podnikatele Václava Kočky mladšího. Tady jsou první snímky z rekon- strukce...

Kliknutím zvětšete


Policie se na rekonstrukci detailně připravila. Místo obehnala páskou a zkontrolovala všechna důležitá místa, zda na nich někdo například nenastražil bombu.



Střelce Bohumíra Ďurička přivezla po zuby ozbrojená eskorta krátce po deváté. Byl navlečený v neprůstřelné vestě. Policie se totiž bála případné pomsty. Zástupci klanu Kočkových se už nicméně vyjádřili, že žádnou krevní mstu neplánují.

Kliknutím zvětšete

Otec zavražděného, Václav Kočka starší, přijel na místo teprve poté, co policie Ďurička odvezla. Kriminalisté nechtěli, aby se oba muži setkali tváří v tvář. Kočka byl viditelně zdrcený. Podle svého právníka Josefa Lžičaře je na prášcích a u rekonstrukce byli kvůli zdravotnímu stavu Kočky přítomní i lékaři.



Kliknutím zvětšete



Rekonstrukce trvala celé dopoledne. Policie zjistila mimo jiné to, že Ďuričkovi se při střelbě zasekl čtvrtý náboj v hlavni jeho zbraně. Kdyby se to nestalo, střílel by zřejmě dál...




Autor: (red)
Foto – Aha!


Kompletní informace o včerejší rekonstrukci vraždy a další podobnosti o celé kauze čtěte už zítra v tištěném vydání deníku Aha!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.