Chceš můj úsměv? Dej půl miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Chceš můj úsměv? Dej půl miliardy!

Catherine Zeta Jones
Catherine Zeta Jones (: profimedia.cz, archiv)

Jsou slavné, krásné, sexy. Není divu, že se o ně reklamní agenti perou. A za jejich jediný úsměv jsou ochotni vysolit neuvěřitelný honorář. Herečka Catherine ZetaJones (36) si například za svou životní roli ve filmovém muzikálu Chicago přišla v přepočtu na 266 milionů korun.

● Hollywoodské krásky v reklamě
● Inkasují milionové částky
● Dokonce vyšší, než jsou jejich filmové honoráře

Pěkná sumička, řeklo by se. Ale ve srovnání s penězi, které si tahle kráska ročně vydělá za točení reklam, je to přece jen pakatel. Není divu, že v žebříčku nejlépe placených »reklamních úsměvů« obsadila první místo. Kdo další udává tón v reklamě?

Catherine Zeta Jones (36)
Roční honorář: 493 milionů Kč
Pro koho to dělá: TMobile Držitelka Oscara nahradila v reklamě na TMobile v roce 2002 herečku Jamie Lee Curtis. Tváří této značky je už čtvrtým rokem, což je v oblasti bezdrátové komunikace rekord. Ani předtím ale neměla Catherine o nabídky nouzi. Dělala reklamu na luxusní vozy AlfaRomeo, kosmetiku Elizabeth Arden nebo šampon Lux.

Angelina Jolie (30)
Roční honorář: 290 milionů Kč
Pro koho to dělá: módní značka St. John Za velké peníze kompletně změnila svou image. Namísto vyzývavého oblečení teď nosí konzervativní luxusní kostýmky americké firmy St. John, která se zase chce jejím prostřednictvím přiblížit mladším zákaznicím. Značku propaguje od loňského září.

Nicole Kidman (38)
Roční honorář: 290 milionů Kč
Pro koho to dělá:Chanel Už třetím rokem dělá reklamu kultovní vůni, do které se večer namísto noční košile oblékala i Marilyn Monroe. Ano, je to slavný Chanel No 5. Reklamní kampaň režíroval také Baz Luhrmann, s nímž hvězda spolupracovala už na fi lmu Moulin Rouge.


Jessica Simpson (25)
Roční honorář: 188 milionů Kč
Pro koho to dělá:kosmetická fi rma GuthyRenker Zpěvačka, která zkouší štěstí i jako herečka (zahrála si například ve fi lmu Mistři hazardu), patří v poslední době k nejobsazovanějším mladým celebritám v reklamě. Do širšího povědomí spotřebitelů vstoupila především coby sympatická dívka, která roznáší americkou pizzu Hut. Nyní se prosazuje také v reklamě na krém proti akné.

Gwyneth Paltrow (33)
Roční honorář: 493 milionů Kč
Pro koho to dělá: Estée LauderOd minulého roku je tváří značky Estée Lauder, když vystřídala další známou herečku Elizabeth Hurley (40). Pravidelně se objevuje v televizních reklamních šotech a reklamách v časopisech na vůni Pleasures. V minulém roce spolupracovala také s korejskoamerickou módní společností Bean Pole.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.