Jak žijí miliardáři? Vyzkoušejte si to na vlastní kůži | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zažijte víkend jako miliardář

 (SAZKA)

Eurovíkendy jsou hitem posledních let. Květen a červen jsou nejoblíbenější měsíce, kdy tisíce Čechů vyrážejí letecky do Paříže, Londýna, Říma nebo Barcelony. Díky Eurojackpotu letos můžete takový víkend zažít v miliardářském stylu.

Loterie Eurojackpot přináší doplňkovou hru, v rámci které 7 sázejících vyhraje prodloužený víkend s privátním letadlem, kterým může vyrazit do kterékoli evropské destinace. Tato hra je určena pouze pro české sázející, kteří si vsadí plný tiket Eurojackpotu v hodnotě 400 Kč. Losuje se vždy v pátek 3. května, 7. června, 30. srpna a 29. listopadu 2019. Celkem je tedy ve hře 4x 7 poukazů na Miliardářský víkend v hodnotě 500 000 Kč.

Služby spojené s Miliardářským víkendem zajišťuje PRIVILEQ, člen cestovní skupiny FISCHER zaměřený na exkluzivní dovolené pro nejnáročnější skupinu klientů. Zde si výherce domluví termín, konkrétní evropskou destinaci a další podmínky čerpání výhry (ubytování, stravování, doprovodný program).

Věcnou výhru Miliardářský víkend mohou vyhrát pouze sázející v ČR s plným tiketem Eurojackpotu. Nemusí nic vyplňovat, losují se sériová čísla tiketu, resp. čísla online sázky v případě vsazení na internetu. Vsadit si můžete jednoduše na tomto odkazu. Pokud by výherce nebyl přítelem létání, může Sazku požádat o finanční ekvivalent výhry, tj. 500.000 Kč.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.