Řepka je švorc: Nemám z čeho brát... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Řepka je švorc: Nemám z čeho brát...

Tomáš Řepka u soudu s Vlaďkou Erbovou kvůli alimentům.
Tomáš Řepka u soudu s Vlaďkou Erbovou kvůli alimentům. (Blesk - Marek Pátek)

Těžký život dobrodruha! Fotbalový raubíř Tomáš Řepka (45) kopal ve Fiorentině, ve West hamu a ve Spartě a vydělal za kariéru 200 milionů korun. Včera na sebe prásknul, že je švorc.

Místo toho, aby si s naditou prkenicí, s doutníkem v koutku úst a obletován domorodými kráskami lebedil někde na Maledivách, potácí se od soudu k soudu. S vysypanou kapsou a s hrozbou, že půjde bručet do šatlavy. Včera měl v Brně další stání s exmanželkou Vlaďkou Erbovou, kvůli alimentům na synka Marcuse. Pokud jí nezaplatí 19 000 korun, může jít na rok do tepláků. I tahle titěrná suma je pro »Řepu« malér.

„Zkoušel jsem pracovat v pohostinství a jako správce objektu, ale nebyl jsem schopen tam pracovat. Byly tam na mne narážky ze strany hostů. Dnes jsem v situaci, že nemám z čeho brát,“ přiznal Řepka, že trpí těžkou nouzí o bankovky. „Pomáhá mi přítelkyně. Nabídla mi pomoc i máma, ale to jsem odmítl, bylo mi to blbé,“ vyznal se vyhlášený drsňák ze svých trablů. A že jich má mraky, však se podívejte…

Tohle má »Řepa« taky na triku

Pražský obvodní soud ho poslal nepravomocným souhrnným rozsudkem do vězení na 15 měsíců za zpronevěru týkající se prodeje auta za 1,2 milionu v době, kdy už mu nepatřilo, a za internetové útoky na Erbovou.

Stejný tribunál mu vyměřil 9 měsíců basy za řízení vozu v opilosti. Řepka byl v podmínce, ale jelikož opět točil volantem s dávkou pod kůží, dostal flastr natvrdo. Proti rozhodnutí soudu podal stížnost.

 Řepka přichází k soudu



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.