Dylan z Beverly Hills (†52): U lůžka se modlila exmanželka společně se snoubenkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dylan z Beverly Hills (†52): U lůžka se modlila exmanželka společně se snoubenkou

Perry coby tajemný Dylan McKay.
Perry coby tajemný Dylan McKay. (Profimedia.cz, Instagram )

Fanoušci Beverly Hills, 90210 nemohou zadržet slzy. Americký herec Luke Perry, který v seriálu hrál Dylana McKaye, nepřežil masivní infarkt, který utrpěl ve čtvrtek. Bylo mu pouhých 52 let.

„Nezemřel sám. Měl kolem sebe velkou rodinu, která se u jeho lůžka až do poslední chvíle modlila: Děti Jacka a Sophii, snoubenku Wendy Madison Bauerovou, exmanželku Rachel Sharpovou, matku Ann Bennettovou, nevlastního otce Steva Bennetta, bratra Toma Perryho, sestru Amy Coderovou a mnoho přátel,“ potvrdil hercovo úmrtí jeho agent Arnold Robinson s tím, že rodina si nyní nepřeje být rušena, aby mohla truchlit. 

Milovník zvířat
Luke Perry se proslavil díky seriálu Beverly Hills, 90210. Původně se zajímal o roli Stevea, ale nakonec mu byla přidělena role Dylana, která mu byla upravena přímo na tělo. Díky této roli se v roce 2005 umístil na 6. místě v žebříčku Největší televizní idol. Byl velkým milovníkem zvířat. Měl doma nejen psy, ale i prase.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.