Američanka chová 90 zvířat jako z Pána prstenů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Američanka chová 90 zvířat jako z Pána prstenů

Krásnou Adri péče o němé tváře naplňuje.
Krásnou Adri péče o němé tváře naplňuje. (Foto Profimedia.cz)

 Po zahradě si to štráduje mezek Bilbo Pytlík, opodál chroupe jetel kozel Gandalf, v předsíni se povaluje kokršpaněl Frodo a na posteli v ložnici si lížou tlapky kocouři Boromir a Faramir. Tak nějak to vypadá u Američanky Adri Rachelleové (31), která svá zvířátka pojmenovala po postavách z Pána prstenů. Má jich rovných 90!

Sličná mladá dáma z Atlanty spojila své největší vášně, tedy kultovní trilogii J. R. R. Tolkiena (†81) a němé tváře. „Jako malá jsem měla pokoj plný plyšových zvířátek, protože rodiče mi skutečné nedovolili. Ale časem se máma začala ujímat opuštěných koťátek, štěňátek a ptáčků a já jim úplně propadla,“ vzpomíná Adri, která netají ani slabost k Pánovi prstenů: „Knihami i filmy jsem tak trochu posedlá.“


Proto si návštěvník její farmy může připadat trochu jako ve Středozemi. „Jména už mi docházejí, je čím dál složitější hledat další,“ přiznává brunetka, jejíž koníček není zrovna lacinou záležitostí. Měsíčně vydá v přepočtu 11 a půl tisíce za žrádlo, u veterinářů pak nechá kolem 90 tisíc za rok. To je ročně víc než čtvrt milionu korun! Peněz za mazlíčky, z nichž se v drtivé většině jedná o opuštěná zvířata, jichž se ujala, však nelituje.


„Starat se o ně mě obrovsky naplňuje. Je mi jasné, že pro normálního člověka by to znamenalo spoustu práce, hluku a stresu, ale na mě má péče o zvířata až terapeutické účinky,“ ujišťuje, a když zrakem přejede své miláčky, se spokojeným úsměvem dodá: „Tohle je můj malý kousek ráje.“

Někteří mazlíčci smějí s paničkou i do postele.

Přečtěte si
althealewi...@...
25. 2. 2019 • 19:33

Doporučuji nejlepší lék na hubnutí, pomohl mi > > > > > www.Takeslim.Com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.