Jana Uriel Kratochvílová chystá mikulášský nářez! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Jana Uriel Kratochvílová chystá mikulášský nářez!

Bojovnice za práva letadel? Červený kulich s dvouplošníkem, válečně pomalovaná tvář, rouška přes pusu a Kratochvílová jde na věc!
Bojovnice za práva letadel? Červený kulich s dvouplošníkem, válečně pomalovaná tvář, rouška přes pusu a Kratochvílová jde na věc! (Foto herminapress.cz, ara)

Svérázná zpěvačka Jana Uriel Kratochvílová, která se kdysi proslavila hity V stínu kapradiny, Publikum tvé jsem já či Korálky spásy, v poslední době velmi mile překvapuje náročné rockové posluchače! „Její koncerty nemají chybu,“ tvrdí nejeden příznivec tvrdé muziky. Není divu – jedna z nejlepších a nejoriginálnějších českých interpretek ve své skupině Illuminati.ca, kterou vede její životní partner Jiří George Hrubeš, soustředila vynikající a zároveň uznávané muzikanty.

Skvělý repertoár, moderní zvuk, úžasná show a vynikající výkon zpěvačky i jednotlivých
instrumentalistů v čele s bubeníkem Hrubešem, jenž je zároveň členem kapely Pražský výběr – tak lze stručně charakterizovat kterýkoliv z letošních koncertů Jany Uriel Kratochvílové a skupiny Illuminati.ca. „Slyšel jsem je naposledy před šesti lety a musím říct, že teď to bylo o dost vychytanější po všech stránkách. Prostě super zážitek! Hodně mě to bavilo, nečekal jsem to,“ nechal se slyšet jeden z návštěvníků nedávného koncertu této partičky. Neuniklo nám, že v publiku bylo i mnoho jedinců ve věku kolem dvaceti let.

Jana Uriel Kratochvílová a Illuminati.ca před několika měsíci potěšili svoje příznivce novým albem nazvaným Ruby Rose Mayhem. V pražském Paláci Akropolis ho pokřtil uznávaný hudebník Michael Kocáb. No a právě tam se již ve čtvrtek 6. prosince 2018 v 19:30 uskuteční mikulášský koncert Jany Uriel Kratochvílové, kterou doprovodí Illuminati.ca a také kreativní umělecko-taneční skupina MetaDance. Ovšem pozor – nebude se jednat o besídku pro děti, ale o pořádný „nářez“ pro všechny, co mají rádi kvalitní a nadčasovou muziku. Chybět nebudou ani čerti! A zkuste si tipnout – co bude
mít Uriel tentokrát na hlavě?!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.