Ufon, Kocáb a blbá blondýna: Jak se dalo takové obludárium dohromady? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Ufon, Kocáb a blbá blondýna: Jak se dalo takové obludárium dohromady?

Kdo jsou ta strašidla?
Kdo jsou ta strašidla? (Foto pro Aha! – herminapres.cz)

Tak to je opravdu šok! Michael Kocáb (60) s »ufonkou« Janou Uriel Kratochvílovou (61), »blbou blondýnou« Ivou Pazderkovou (34) a dalšími, se navlékli do hororových kostýmů a nalíčili se tak, že vypadají jako strašidla z obludária! Proč to dělali?

Skladatel a zpěvák Michael Kocáb si k účinkování přizval ty nejbizarnější lidi, které jen náš showbyznys může nabídnout. O poprask se vedle spoluautorů alba kytaristy Glenna Proudfoota a bubeníka Virgila Donatiho totiž postarala »mimozemšťanka« Jana Uriel Kratochvílová se svým životním partnerem, bubeníkem Jiří Hrubešem (56), skladatel Varhan Orchestrovič Bauer (45) a herečka Iva Pazderková (34).


Posluchače překvapí Kocáb nejen zjevem, ale i tím, že ve svém věku písně pojmenované jako virtuózní rock poprvé zazpívá anglicky. „Je to tvrdší hudba. Mnohdy o hodně. Člověk by se měl ve stáří uklidňovat. Ale já sám sebe překvapuju tím, že čím jsem starší, tím víc k tvrdší hudbě inklinuju. Jednou skončím jako speedmetalista,“ prozradil zpěvák.

Kocáb se pustil již do třetího videoklipu ke svému albu Aftershocks a vypadá to, že půjde o opravdové hororové dílo. Výběr písně nechal na fanoušcích, kteří hlasovali na jeho sociální síti.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.