Studijní materiál pro psychiatry: Takhle řádí Kratochvílová po sexu s mimozemšťany! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Studijní materiál pro psychiatry: Takhle řádí Kratochvílová po sexu s mimozemšťany!

Jana Kratochvílová to v Praze zase pořádně roztočila!
Jana Kratochvílová to v Praze zase pořádně roztočila! (herminapress.cz)

Tvrdí, že souloží s ufony a že dávno zrušila smrt. Ano, mluvíme o zpěvačce Janě Kratochvílové, která už nicméně více proslula svými podivnými kostýmy a názory než zpěvem. Teď si zase odskočila na chvilku do Prahy a po její návštěvě nejspíš bude muset několik lidí vyhledat ambulanci psychiatra…

Kratochvílová se objevila ve Velkém sále Městské knihovny v Praze s potápěčskou maskou na hlavě, přes kterou se snažila procedit slova do mikrofonu. Záhy se jí ovšem stařičké zařízení zamlžilo, navíc jí začal docházet kyslík. Bohužel, potápěčská maska neumožnila naplno vyniknout novým písním z desky Sound Eye Mission. To však nakonec nebylo nejdůležitější.

Návštěvníky stejně zajímalo spíš to, v čem zpěvačka na pódium přijde. A museli mít radost. Na hlavě naražená zlatá taška (samozřejmě obráceně), na ní přilepený plastový tank, na čele samolepky rybiček. Pokud to přeženete s LSD, nejspíš uvidíte podobné výjevy…

Nutno nicméně říct, že nejextravagantnější česká zpěvačka svou neochvějnou pozici arcišílence opět posílila. Tohle nikdo nemůže trumfnout! Jen se podívejte do galerie.



Přečtěte si
hromosvody
16. 5. 2014 • 22:06

omyl boball, zajdi na youtube a pusť si třeba "V stínu kapradiny" - budeš mluvit jinak. Posuzuji její temperament, hudební cítění, energii a to další? To mě jaksi nezajímá. To ať si řeší její partner. Doma bych ji určitě nechtěl ale byla před lety skvělá zpěvačka. To možná neoceníš, třeba máš jiný vkus.

boball
15. 3. 2014 • 07:40

Baba si dělá z lidí blázny,a když jí to žerou.nemít na palici helmu,už po ní ani pes neštěkne

marie60
15. 3. 2014 • 05:53

Kam se na ni hrabe Dan Nekonečný.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.