Jana Kratochvílová: V Česku po mně jdou démoni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jana Kratochvílová: V Česku po mně jdou démoni!

Jana Kratochvílová
Jana Kratochvílová (Aha! - Roman Souček)

Podivínka Jana Kratochvílová (60) z Čech odešla už za minulého režimu. Jakému démonu tenkrát odmítla zpěvačka zaprodat duši?  

Za všemi démony stál její hit V stínu kapradiny. „Nabízeli nám za mou písničku opravdu spoustu milionů. Ani pan Gott tolik nemá. Nedokázali jsme ale zničit romantickou představu nás a všech, který jsme písničku věnovali,“ řekla zpěvačka podle magazínu Sedmička na jednom ze svých vystoupení.

I když zrovna měla zpěvačka hluboko do kapsy, nabídku odmítla. „Potřebovali jsme mamonské příspěvky, ale já jsem proti mamonu. Jsme přesvědčeni, že si vše dokážeme obstarat sami. Ten mamon je jenom taková vidina, kterou jsou všichni posedlí,“ vysvětluje svůj vztah k penězům Kratochvílová.

A právě po tomto odmítnutí se proti zpěvačce spikly všechny zlé síly. „Tímto rozhodnutím jsme si znepřátelili zbytek komerčních démonů v této republice. Pro nás se ale nic nemění. Máme prakticky v jednom kuse zaracha, a to od té doby, co jsme byli z této republiky vyhnáni,“ uzavírá Jana Kratochvílová.



Přečtěte si
hadaja
24. 6. 2013 • 13:00

Pamatuji si ji, jako mladou, než odešla, řekla bych super zpěvačka, je to škoda, že se tak zbláznila, zřejmně neumí stárnout, tak se schovává, je to docela smutné, ale určitě bych jí nepřirovnávala k Bartošce, protože ta nemá vlastní názor, tato ho má, ale trochu do blázniva, ale co už s tím, je to její názor a její věc

bobosa
24. 6. 2013 • 11:36

Ta je zralá na Dr.Chocholouška

aronak
24. 6. 2013 • 09:31

Určitě by si rozuměla s Bartošovou. Po té také, když žila s Třiskou,šli mimozemšťané. Ta se zase pro změna balila do alobalu, Kratochvílová se motá do sítí a má bojové malůvky po těle. Přeci jenom léčení u nás ji přijde levněji než někde v cizině, tak proto se vrátila domů.

mirkazam
24. 6. 2013 • 09:01

Panebože, ta je ale ťáplá. Když byla mladá, dalo se to ještě omluvit,ale stará kráva je k smíchu. Je mě jí líto...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.