Kuchařku Sookie z Gilmorek byste nepoznali: 35 kilo dole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kuchařku Sookie z Gilmorek byste nepoznali: 35 kilo dole!

V seriálu si s Lorelai pořídily vlastní hotel.
V seriálu si s Lorelai pořídily vlastní hotel. (Foto Profimedia.cz, Prima TV)

Jsou zpátky na televizních obrazovkách. »Gilmorky«, svobodná máma Lorelai a její chytrá dospívající dcera Rory. A samozřejmě i kuchařka a kamarádka Sookie, co má v hlavě jen vaření a je šíleně nemotorná. Takhle si Melissu McCarthy (47) pamatujeme ze seriálu Gilmorova děvčata.

O ní je nyní řeč. Herečka, která vždy bojovala s nadváhou, ale překonala všechny předsudky Hollywoodu a stala se velkou hvězdou i tak. Teď se ale rozhodla pro razantní změnu a zbavila se 35 kilogramů!

Rozjela skvělou kariéru

I když v »Gilmorkách« neměla hlavní roli, jako Lorelaina kamarádka na sebe dost upozornila. Před postavou Sookie jsme ji mohli vidět na pár vteřin třeba ve filmu Charlieho andílci, pak se její kariéra ale rozjela. Přes role vtipných kamarádek se dostala k vlastnímu seriálu Mike a Molly a pak jí už nabízeli i hlavní role v celovečerních filmech. Špión, Tammy, Drsňačky, o práci nouzi neměla. Jenže nekonečné role komických buclatek jsou jedna věc a zdraví druhá. Pochopila, že je čas něco shodit, a začala se zdravou dietou.

Kopání i veslování

Melissa cvičila pětkrát týdně, kondici i posilování, muselo se na to ale pěkně pomalu. Pro člověka, který na takovou námahu není zvyklý, to může být pořádný šok. A herečka má ještě jeden problém, snadno se začne nudit, takže hodina na běžeckém pásu nepřicházela v úvahu. Od toho je ale osobní trenér, který zapojil chůzi, kickbox a třeba i veslování.

Změna stravování

K tomu ale musela zásadně změnit jídelníček. Logicky musela vynechat všechen milovaný fastfood a vsadila na keto dietu. Co to znamená? Konzumovala jídla s vysokým obsahem proteinů a skoro bez sacharidů. Tedy maso, ryby a luštěniny. Žádné předem zpracované potraviny, chipsy vyměnila za zeleninu sladké nápoje za vodu zelený čaj.

Lepší sex

Úbytek kil si Melissa nemůže vynachválit ještě z jednoho důvodu. V posteli je to prý teď mnohem zábavnější, cítí se víc sexy a má větší sebevědomí. Aby také ne, 35 kg muselo být dost na obtíž.

Celý článek o Gilmorkách najdete v tištěném nedělním Aha!




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.