Andrea Pomeje (29) promluvila o SEXU s milenci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Andrea Pomeje (29) promluvila o SEXU s milenci!

Svůdná Andrea Pomeje
Svůdná Andrea Pomeje (Instagram, Facebook)

Člověk by se ani nedivil, kdyby si Andrea Pomeje po rozchodu s manželem našla jiného muže. Jenže to vypadá, že Andrea nemá takové radosti ani to nejmenší pomyšlení.

„Jak je náš rozchod veřejně známý, všimla jsem si, že když náhodou jdu někam do společnosti, chlapi po mně teď víc zírají. Někteří vyloženě čumí,“ prozradila Andrea Pomeje webu eXtra.cz a prozradila, že moc velkou radost z toho nemá.

„Úplně upřímně řečeno, je mi to někdy až nepříjemné. S Jirkou to ale celé byl takový záhul, že se potřebuju hlavně dostat z toho, co jsme v posledních měsících prožívali. Opravdu mě nenapadla jedna jediná myšlenka, že bych si měla někoho najít, byť třeba na sex,“ svěřila dýdžejka.

Přiznala ale, že objetí s mužem občas proběhne, jde prý ovšem pouze o jejího zvukaře nebo kamarády. „Fakt nikoho nemám a nemyslím si, že bych někdy v blízké budoucnosti měla. Řeším výchovu dcery, práci, musím se ohánět,“ dodala s tím, že co bude, se teprve uvidí.

 Jiří Pomeje po rakovině hrtanu: Opuštěný, zbědovaný a odmítá JÍST!

Video se připravuje ...

 

 

 



Přečtěte si
sleepless
14. 7. 2018 • 04:20

...aj mne príde strašne nesympatická..má taký bodavý satanský pohľad namiesto andelského. Ide jej z očú chlad a zákernosť. Je to vypočítavá mrcha. Klame, keď hovorí,že záujem okolia jej nelichotí. Ale všímajú si ju len preto,že ju Pomeje zviditeľnil. Po rozvode by mu mala zo slušnosti vrátiť priezvisko.

mnpv
28. 6. 2018 • 18:45

Ty trubko a víš vůbec co dělá a že je v tom hodně dobrá? Proč by dělala ve výrobní zóně, to je pro ty, co se sami neuživí, jelikož nic neumí.

antonuis.j
28. 6. 2018 • 13:07

Možná je to fajn ženská, ale je strašně škaredá a vyštěkaná, takový zlý pohled má, jak Vereška... A vypadá jak Blanka Matragi, čím dál víc, opravdu nehezká drsná plastika.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.