Z Tuniska si přivezla manžela: Ten ji bil, aby chodila zahalená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Z Tuniska si přivezla manžela: Ten ji bil, aby chodila zahalená!

Tunisan surově bil manželku. Ta ho letos v červnu udala.
Tunisan surově bil manželku. Ta ho letos v červnu udala. (Foto Aha!: Jiří Krušina)

Bití, zákaz nošení uplého oblečení, omezení styku s přáteli. To vše trpěla svému manželovi El Grabovi A. (32) z Tuniska jeho manželka Renata z Ostravy. V červnu už to nevydržela a udala ho, tyran skončil ve vazbě.

Muž se u soudu k týrání doznal. Včetně toho, že ženě způsoboval modřiny po těle, aby chodila zahalená. Soud mu napařil dvouletou podmínku. „Už jsem mu odpustila. Zkusím s ním vychovávat našeho syna. Snad když bude v podmínce, tak se změní,“ řekla dojatá Renata. Do svého přítele se zamilovala na dovolené po pouhých čtyřech dnech. Do tří měsíců si ho vzala, aby za ní mohl přijet do Česka.

Přečtěte si
kaluze
29. 9. 2017 • 22:09

je smutné,ze se jeste stále najdou hloupé zeny,které na takovou láslku nalítnou a pritom se o tom varuje kde sedá at si dají zensky pozor a nenechají se na dovolené oblbovat...tyhle negramoti chtejí jen papíry,aby se mohli dostat do Evropy.a nikdy se nezmení,nechají se zivit od hloupy zensky .udelají z nich otrokyne a nakonec jim utecou i s detma zpátky do jejich zeme.

ellenic
28. 9. 2017 • 15:44

To si dělá legraci, on ji mlátí a ponižuje a ona mu dá další šanci . Neskutečné, z Tunisu bych si přivezla raději pěkné kabelky , než takového chlapa .

hejhej
28. 9. 2017 • 14:06

Do toho zjeva se zamilovala ??? Hadry na hlavách a obličeji není žádný symbol násilníckého muslimského náboženství - mají půlměsíc. Jde o středověké primitivní způsoby ponižování žen a zároveň krytí modřin. Ti pololidé mají v mozku sra.čku a hloupé ženské se s nimi vdávají a mají děti.

-bello-
28. 9. 2017 • 11:49

Už si koupila burku ? Byla jsem si včera Na příkopech v ZARA koupit kabát.Tyhle s burkama tam prolouvaly mezi regály v hojném počtu.Vidět pohromadě tolik černých pytlů s dírami pro oči , kdy nevíte co je uvnitř bylo dost děsivý. Bylo to pozdě večer a byla jsem ráda, že jsem vypadla.Jsou všude a rojí ven se večerem.Jestli nás nová vláda neuchríní před Macronem a Merkelovou, je s námi ámen.Praha je malá.Kdyby měla dopadnout , jak ta špína Paříž a celá všivá Francie, líp je emigrovat taky.

hejpockej
28. 9. 2017 • 11:18

doufejme, ze ji ten negr zabije nebo vyleje kyselinu do ksichtu... skoda ji nebude a negr udela jen dobre

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.