Tomáš Krejčíř (45): Ona mě dostala ze »sekty«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tomáš Krejčíř (45): Ona mě dostala ze »sekty«!

To ona mu pomohla vymanit se...
To ona mu pomohla vymanit se... (Foto: herminapress.cz, ara)

Od základu změnil svůj život a opustil Církev Ježíše Krista Svatých posledních dnů, neboli mormony, u kterých byl dvacet let. Tomáš Krejčíř (45) se k tomu rozhodl po seznámení s Petrou Matějkovou (39). To ona dala jeho životu nový směr!

Rozhodnutí opustit mormonskou církev nepřišlo za dne na den, ale bylo souhrou několika faktorů. Velkou roli v něm hrála mladá doktorka, do které se Krejčíř zamiloval. „Petra byla jedním z hlavních důvodů, proč jsem církev opustil,“ přiznal deníku Aha! Tomáš, který po navázání vztahu s ní vytvořil i společné podnikání.

„Šlo to pomalu, ale všechno se nabalovalo a otevírali jsme jednu pobočku za druhou. Je za tím hodně poctivé práce a také přístupu ke klientům, kterým dáváme najevo, že jsme tu my pro ně, ne oni pro nás,“ prozradil Krejčíř, který se svou Top Esthetic sklízí velké úspěchy a zaměstnává dnes přes sto zaměstnanců.

„Petra ve firmě pracuje jako doktorka a operatérka a ještě se zvládá starat o naše dvě děti Samuela a Miu,“ vychvaluje Tomáš svou nastávající manželku. „Už máme datum svatby! Moc se na to těším, až budeme manželé,“ svěřil svůj plán Krejčíř, který svou nastávající oslovuje láskyplně Moje paní doktorka.

Odnesly to i děti
K mormonům ho před lety ještě jako svobodného muže přivedl kamarád z Ameriky. Poté, co se Tomáš oženil, se církvi oddala také jeho první manželka Gábina a mormony se staly i jejich tři děti Dora (19), Adam (17) a David (13). „Právě na nich jsem viděl, že to není pro ně dobré,“ řekl ve včerejším exkluzivním rozhovoru pro Aha! Krejčíř, který je dnes už pětinásobným otcem.

Podívejte se na Tomáše Krejčíře ve 13. komnatě:



Přečtěte si
msml20
22. 3. 2017 • 12:04

Nejen od církve, ale taky od rodiny.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.