Vacek o bídě, když přišel o práci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Vacek o bídě, když přišel o práci!

Petr Vacek musel hejbnout kostrou.
Petr Vacek musel hejbnout kostrou. (Foto: Dana Kolářová, ara)

Petr Vacek (52) teď září jako moderátor nového pořadu Tajemství těla. Tudíž už má opět stálý příjem. Vždycky to tak ale nebylo…

Kdy tedy musel herec opravdu hejbnout kostrou? „Asi v době, kdy jsem byl tak nějak »chudej«, ale zase byla to chudoba, kdy jsem měl střechu nad hlavou, jídlo a pití, což je v porovnání s lidmi, co trpí hlady, naprosté nic,“ prozradil Vacek pro Nedělní Blesk.

Za toto nepříjemné období mohl hlavně odchod z nekonečného seriálu. „V seriálu Ulice jsem byl dlouho mezi hlavními postavami, a pak najednou přišel pád a peníze byly ty tam. Byl to pro mě náraz, práce nepřicházela, protože si všichni mysleli, jak kvůli natáčení Ulice nemám čas. Nakonec se ale z této situace stala taková bojovka. Manželka pochází z chudých poměrů, takže v tom dokázala skvěle chodit,“ dodal herec s tím, že po roce se už zase práce začala objevovat.



Přečtěte si
-bello-
12. 3. 2017 • 21:49

Hm a to pán měl jediný zdroj příjmu blbou Ulici? Jo, seriáloví to fakt nemají jednoduché

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.