Zvěřinové ragú se hodí na nedělní oběd! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvěřinové ragú se hodí na nedělní oběd!

POTŘEBUJETE: 650 g masa ze zvěřiny (jelení, srnčí nebo z divočáka), 40 g sádla, 30 g cibule, 80 g kořenové zeleniny, 30 g hladké mouky, petrželovou nať, sůl, 2 lžíce červeného vína, citrónovou šťávu nebo oce, cukr
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.