Kauza Kramný: Elektrický proud podle znalců nezabíjel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Kauza Kramný: Elektrický proud podle znalců nezabíjel!

Petr Kramný (39) podle soudu zavraždil v Egyptě elektřinou manželku Moniku (†36) a dceru Klárku (†8). Nyní renomovaní znalci tvrdí, že proud nezabíjel! Petr Kramný dostal trest 28 let vězení.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

setroseuros
07. 09. 2017 06:32

Jo otrava.😁 Otravili je rybou fugu jak naposledy zas neco vypracoval dalsi Kramnyho 100procentni expert ! A on to
prezil i kdyz mu bylo nejhur! O jaky zazrak! Expert cetl neco o te rybe ? 😂A videli jste uz treba zabit prase el.proudem? Vyvali se a zustane strnule lezet. Proc mela tedy Klarka ruce v te divne poloze? Kdyby ji neco bolelo, treba brisko,tak se spys skrouti. A co Monika?Proc tedy nebezela pro lekare,ci delegatku, nevolala na recepci...? Po celou dobu ani nevylezla ven ! Proc.Protoze uz byla jiste davno mrtva! Lekar potvrdil drivejsi umrti. A on byl s nima 24h sam! Dost casu na vse! Navic jeho vypovedi jeste z mista cinu jsou pokazde jine a jeho klid nasledne po takove tragedii je moc divny! Navic proc by se chlubil sestre slovy: ,,V Egypte mi vsechno vyslo. Budu vysmaty😁! ,, Ja skratka porad verim ,ze to udelal! A verim i tomu,ze mu to po druhe nevyjde a nebude vysmaty! A az se nahodou znovu pripad otevre - v co nechci ani jen doufat ,protoze to bude zas dalsi divadlo a schaneni,,expertu,, obhajoby😁, rozsudek mu uz definitivne potvrdi! (Muj nazor. )

jarypadlo
06. 09. 2017 11:50

Ejhle,že by na scénu přišla první verze otrava? A zničené orgány atd.,takže dost možná neprodal za velbloudy a tak o ně přišel a podsvětí provázané s personálem zametlo stopy....je dost lidí co už poznali jak nebezpečné tam být mimo hotel s blondýnou a blond dcerou

hukrates
06. 09. 2017 08:30

Ty případy se nějak množej... Začínám mít z české justice upřímnou hrůzu! Soudci se považujou za bohy a jsou úplně mimo realitu. Ta baba Gilová se ani nenamáhala předstírat, že je neutrální, to byl výsměch spravedlnosti...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.