Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Schizofrenie je duševní porucha charakteristická selháváním myšlenkových procesů a sníženou schopností vnímat emoce a reagovat na ně.[4] Nejběžněji se projevuje sluchovými halucinacemi, paranoidními či bizarními bludy nebo zmatenou řečí a myšlením, a jde ruku v ruce s rozsáhlou sociální či pracovní dysfunkcí. Symptomy se začínají objevovat typicky v rané dospělosti s globální prevalencí přibližně 0,3–0,7 %.[5] Diagnóza je založena na pozorovaném chování a zkušenostech popsaných pacientem.
Spring1
jdu pryč, užij si neděli.
uvidíme, jak dlpouho tady budou otravovat převlečení mekanikk s dvěma k a .bella s tečkou před jménem.
Parazitují na mekovém nicku a na mém a tečka .bella tady současně vystupuje pod jiným nickem. Už kdysi tady vykládal, jak Gottová dostala roli v muzikálu, protože Bílá, Absolonová vypadla a jak jí 3x Gottové aplaudovali. ( možná se ti vybaví u jakého článku , ten nick je blbec, zapomíná se hlídat) Bílá ani Absolonová by křoví, nehráli.
Výkon Gottové co do zpěvu - bylo to vydřené a pouštěné ze zákulisí a ona se jen motala na jevišti pohybově.
Však ona se nám z toho " křoví " vypracuje , si piš.
Udivilo mě, když jsem si přečetla, že Vondráčkmová ml. je v TýTý vítězem.Nic tady za rok nového nedala , souhlasím s TV Nova o neregulérnosti.Šípovi to přeju.
čau, jdu do fitka , bývá tam dobrá muzika , zacvič si
https://www.youtube.com/watch?v=SXrk35khv_0
Ararat: ještě opravdu poslední info. Když o někom napíšu, že je obyčejný, tak jako my všichni tady a že proti němu nic zlého nemám a že se jen sama za sebe domnívám, že i když klip nebyl špatný, že neumí profesionálně zpívat a mluvit, tak tím přeci nikoho nedehonestuji!! Pochop prosím, že když někdo nenapíše stejný názor, jako ty, že neznamená, že je úplný pitomec a závistivec a já nevím co všechno. To je přeci normální, že nemůžeme mít všichni stejný názor. Já samu sebe hodnotím, jako velmi pohodovou a klidnou osobu, nemám potřebu v nějakých komentářích psát o někom nic zlého a to že někdo je jen Bc. přeci není nic špatného, tak jsem to ani nemyslela, ale chtěla jsem tím říct, že to ale není ani nějaká bomba, pecka, ale hlavně bylo to psáno v celkovém kontextu, který měl za mě vyjádřit, že takových je mraky v ČR a s větším talentem ke zpěvu a moderování, ale nikam se bez protekce nedostanou. Fakt, přeci se nebudeme urážet, neznáš mě a nevíš čemu se věnuji, zda jsem laik nebo vyučuji zpěv. Já tu nejsem ale proto, abych nejprve napsala svůj životopis, aby mi někdo napadl, zda mám právo vůbec něco říct. Ale asi sama víš, že v písemném projevu se nedá vyjádřit vše tak, jako kdybych Ti řekla názor třeba u kafe. Takže se loučím v dobrém a přeji i Tobě vše OK.
Pro Ararat: Velmi zdvořile Tě prosím a se vší lidskou slušností, nekomentuj mé příspěvky, byť máš na to právo, ale prosím. Budu ráda já i ty. Do té doby než jsi mi napsala jsem na tvé psaní zde nereagovala. Neznáš mě, já neznám Tebe a tak opravdu Ti přeji vše dobré...Ale tím bych to uzavřela, ať mám VŠ nebo jen ZŠ nebo i kdybych právě vyšla ze školky. Díky moc a měj se
subrosa1976
opět jsi mě nezklamala,a komentovat někoho není něco špatného a není to nic proti pravidlům této diskuze,já chápu že se ti blbě čte kritika na tebe,ale pokud kritizuješ druhé a tobě se to nelíbí..nedělej druhým to co sama nechceš aby tobě dělali druhým,to je zásada,tak že neočekávej,že bych tě někdy neokomentovala,mě také kritizují a já dělám to samé..měj se hezky