Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
A mimochodem..........ten klip nema chybu,az ted jsem na nej mrknul a rikam,bezva napad,bezva darek a provedeni se mi taky libi! A klido si me kamenujte,zblbla))))))))))))))))))))))))
Presne tak. Kdyby dostala oceneni, ze je to super, tak by Mistr vyskakoval a cepejril se,kdyz je to kritizovano a je to propadak, tak je to najednou jen darek.Je to ohavna propaganda netalentovane Gottove.
A to nemluvim o tom,ze tahle umyslna "duhova" revoluce,stejne jako legalizovani pedofilie a juvenilni justice je velice pdporovana sionem a NWO,proc asi?!
nicnezpravda,ze je teplous nebo pedofil se rika o kdekom kdo neco dokazal nebo ma,zavistivy urazejici kecy me neberou.Pro me je *** jako pedofil,oboji je stejne spatny!Jedno je skodlivy tim,druhy zase onim! Pres to nejede vlak!A nemas pravdu ze do toho nikomu nic neni,pokud sledujes trendy,je takovej nazor hodne nebezpecnej nejen pro budoucnost naroda!
Sem napište Váš názor TO ŽE je pedofil se o něm skutečně říkalo a asi na to byli nějaké důkazy..nic není špatný,pokuď nedochází ke zneužívání..a do něčí orientace nikomu nic není Dneska to vypadá že je homosexualita in...ale s budoucností národa to nesouvisí..dnes např.bývalá lesbická tenistka,co teď trénuje Murrayho oznámila své těhotenství
Ne ne, já ironicky dodávám Ivanku, protože to píší všude. Taky jsem alergická na pojmenování Ivanka, několikrát jsem se tady zmiňovala o tom, proč se jí říká Ivanka, když je to 40 letá baba. Takže z Ivanky mám husí kůži. A co se týče dárku pro muže, tak "Ivanka" tímto chtěla zřejmě udělat díru do světa, jen se koukněte lidičky, kam až to dotáhla daleko, hraje v muzikálu a Kája ji chce nominovat na Zlatého slavíka, tak o čem to tady je!!!!!Jinak díky za názor