Ivana Gottová: Ostuda! Ponížení! Nepomohla ani přímluva manžela… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 16. července 2025

Svátek slaví Luboš, zítra Martina

Ivana Gottová: Ostuda! Ponížení! Nepomohla ani přímluva manžela…

Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

ararat
11. 04. 2015 10:01

tak proč se zmíňuješ tedy o VŠ? to nedává logiku,co tě irituje někdo koho neznáš a čteš vše jen z bulváru a sama si tam dodáváš své nepodložené myšlenky,přeci ji neznáš a místo komentáře to je tedy pomluva a určitě kdyby někdo psal takhle o tobě také by se tě to dotklo a urazilo,to je normální,jenom ti chybí tolerance empatické cítění..a už nepiš o VŠ to inteligenta nedělá

matylda-rut
11. 04. 2015 00:26

Někteří zde píšete, že se jedná o závist. Já bych řekla, že ne. Tohle je zcela něco jiného. Hodně lidí to vnímá opravdu tak, že se Ivana cpe do popředí a že se chce zviditelnit. Když nechci, aby mi někdo něco kritizoval, když se jedná o soukromý dárek, pak to NEZVEŘEJŃUJI. Navíc při vší skromnosti - Ivaně chybí talent, sebekritika a soudnost. Myslím si, že by byla oblíbenější a i sama štrastnější, kdyby dělala to co opravdu umí. Já osobně ji určitě nemám co závidět a nejsem vůbec závistivec, naopak. Já ani nevím co bych ji měla evt. závidět??? Mě opravdu nic nenapadá. Gotta bych nechtěla, pro mne by to byl leda tak děda: Peníze? Já si žiji dobře. Děti jsou krásné, ale na ty mám ještě čas. Že moderuje, to mě nikdy nelákalo, telka nebo hrát, to nejsou mé sny. Proto nevím proč bych ji měla co závidět, opravdu nenajdu nic. Pro mne je to starší ženská, která neoplývá ani krásou ani talentem. Máti dvou děcek, fajn, ale co víc. Bertranka? Taky není můj styl. Tak mě napadlo, že bych si Ivanu uměla dost dobře představit třeba ve fitku, jak radí a pomáhá. To by ji sedělo. Je štíhlá, hledí na svoji postavu a mít své Božské fitko, určo lepší než se křečovitě držet něčeho na co nemá.

bt961
11. 04. 2015 00:30

Lépe bych to nenapsal.

mandat
11. 04. 2015 02:28

Svata pravda.

smazan_20150505
11. 04. 2015 05:34

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

ararat
11. 04. 2015 08:13

ale to je tvůj život,tvá životní filozofie a je to v pořádku,ale každý je jiný a každý máme své priority a každý si myslí,že je to ta nejsprávnější,ale já tady postrádám toleranci a empatického cítění,dělat z člověka špatného,jen proto,že se mi to na něm nelíbí,ještě neznamená že ten druhý dělá něco špatně,je to nechutné a pomlouvačné,a jak chcete aby se lidé domlouvali na celém světě když na metru čtverečném to nejde..

matylda-rut
11. 04. 2015 09:58

No jo, to máš sice pravdu, ale kde je hranice tolerance?
Někdy, když už je toho opravdu až moc, tak se nedá dál a dotyčný by se měl nad sebou zamyslet a ne jako Ivana přidávat do ohně. Pak se nemusí ona ani Karel divit.

ararat
11. 04. 2015 11:01

tolernace je podle mýho,že se snažím respektovat toho druhého tak,abych jej neurazila,nemáme nikdo právo někoho urážet a myslet si,že ten můj názor je ten nejlepší,dobře vyjadři se,že se ti to nelíbí a že je to tvůj názor,ale neurážet za sklem a dělat ramena,jaký jsem chytrák a umím všechno a ten druhý má třeba JENOM VŠ Bc/ale to teď myslím obecně i pro druhé/proč naházíme zápory ale každý člověk má zápory a klady,ale někoho takhle dehonestovat,je neslušné a urážející,co se týče mě nejsem její fanynka,ale také ji nesleduji,ale neurážím a nedávám rady co by kdo měl dělat a jak musí vypadat,to je opravdu primitivní..

smazan_20150505
12. 04. 2015 10:48

bella.
11. 04. 2015 09:35

matylda-rut

smazan_20150505
12. 04. 2015 10:43

qwertina
10. 04. 2015 23:44

Byl to rodinny darek proto nechapu, proc se to dostalo na verejnost ? Kdyby se Ivana nikam nevnucovala, mela mit klid. Co by za to dala jina mama, kdyby mohla byt doma s neomezenym poctem penez Ale to Gottova pochopi, az bude stara

bt961
11. 04. 2015 00:28

mandat
11. 04. 2015 02:29

Ta to nikdy nepochopi.Uhnala Mistra jen proto,aby si delala svoji karieru.Pritom nema zadny talent.Nic neumi a cpe se vsude.

ararat
11. 04. 2015 14:31

jo? a to ti vadí jako jo?

ararat
11. 04. 2015 08:17

tak ale všichni jste na to koukali,nebo ne?...tak když se mi něco protiví tak to prostě nechám svému osudu,ale proč někomu něco vnucovat to co nechci,je tady svoboda slova,tak ona toho využila,že se třeba chtěla pochlubit a podělit se ze svou radostí a to je vše,vidět za tím něco špatného je asi typická česká charakteristika a vy její kritici,si zřejmě asi také nenechají kecat do své svobody..prostě češi

bella.
11. 04. 2015 09:37

tak se pochlubila a lidem se to nelíbilo.Tak jí to vzkázali, protože je tady svoboda slova

smazan_20150505
11. 04. 2015 10:09

ararat
11. 04. 2015 14:30

zmiz debílku

ararat
11. 04. 2015 11:05

nejsem zvědavá na tvůj primitivní koment,neraď a nerozkazuj,běž s tím za mekem a to si to skolňuj tam a zpět,jenom si frustruješ své depky..

Kontakty

• Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.