Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
to víš a nebo se to domníváš,ono někoho tak škaredě pomlouvat,by se asi nelíbilo ani tobě,proč ti vadí že ma vystudovanou VŠ jenom Bc...ale zeptám se tě,ty máš VŠ a jakou tedy?
Ararat: tato "rubrika" jsou komentáře, jak je uvedeno a tak píšu jen komentář, prostě svůj pocit! Opravdu jí nic nezávidím, právě o tom celou dobu píšu! Když na Tvojí otázku napíšu, že mám VŠ budeš věřit?? Ale mám VŠ. Což i kdybych neměla, tak to přeci nevadí, to já nehodnotím. Prosím Tě Tvé reakce ke všem jsou často více urážlivé, než Ti co něco komentují o "celebritách". Arrat, buď v klidu, nejsem pavlačová závistivá drbna, ale normální ženská co má otevřené oči a dívá se kolem sebe zcela bez závisti Vždyť i píšu superlativa, když něco hodnotím pozitivně
subrosa1976
řekla bych, že ti chytřejší jsou tady v nevýhodě.
nějak zde přibylo různých převlečených nicků, obsahově i formálně jsou jejich komenty hodně hluboká spodina.
škoda.Žádná sranda, žádné komenty k séélebritám, ale tupé odstřelování lidí zde.
bella. ....souhlasím, místo toho, že si tady trochu napíšeme nějaký názor, se kterým všichni nemusí souhlasit, což je pochopitelný...ale prostě tak odlehčeně si vyjádříme svůj pocit, tak tady opravdu hodně lidí píše o závisti atd atd... fakt nesmysl, i když jasně napíšu, že nikomu nezávidím...hned přijde reakce, jak jsem závistivá!! Já to prostě nechápu!!!