Dalo se to čekat! V anketě Zlatý David, jejíž výsledky pořadatelé vyhlašovali ve středu večer, si cenu za nejhorší klip loňského roku odnesla Ivana Gottová (39). Odnesla v uvozovkách... Na vyhlašování totiž nepřišla!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
uklízečka z podchodu, tak to tady používal proti mě převlečený nick karkulinek - kraken666 (že by vymazanej ?
Padly mi oči jen na ten konec, jinak to nečtu.Jsem kultivovaná ženská a každý rozliší bláboly všech převlečených oplzlých nicků od mého vyjadřování.
Čus
Me se to video líbilo.... je to sranda a dobrý dárek na památku....
Nevím co v tom kdo vidí.....
Češi... Češi.... co se stalo s vaším smyslem pro humor....
Vystřídala ho závist... nenávist... zloba ... a jiné negativní vlastnosti...
abyvydavatelství: Nejde o žádnou zlobu ani nenávist, ale o trapnou Ivanu, která fušuje do všeho a nic z toho neumí.
Klip byl dárek pro Gotta, neměla ho zveřejňovat.
Čeho je moc, toho je přílíš - Gottové.
Ať si dělá co chce kdo chce... od toho je demokracie...!!!
Někomu se to líbilo.. jiným ne...
Co se týká TV... není tam jenom jeden program....
Co se týká sympatií... nejsme všichni z jednoho těsta.... někdo je sympatický... jiný není... to je normální...
jak se říká... na každý hrnec se najde poklicka....
a Karel Gott má své holky rád.... to je na něm vždy vidět... jak mu září oči....
Neberte štěstí druhým... hledejte si vlastní štěstí....
a kdo jim jako štěstí bere?
" Ivanka " Gottová žádné štěstí ve VIP neudělala a v muzikálu vystupuje jako roští.
Mít doma dědu věčně po zkouškách a koncertech vyčerpanýho a neschopnýcho ?Až na ty 2 bůhvíjak dlouho dělané děti to manželství funkci neplní-to je fakt pro mladou holku štěstí.
Co se týká zveřejnění videa... tak když byla oslava u Babise... v Čápim hnízdě... tak to video byl dárek na památku Hostům... jako pozornost a vzpomínka na narozeniny... a někdo z hostu to zveřejnil... ale Ivana to nebyla....
Češi měli někdy smysl pro humoir? Možná že takový zvláštní ano, jako snad byl v těch filmech o Homolkových, ale takový humor národní sebevědomí moc nepozdvihl.
Ale ale. Není co závidět. Zloba, není na co se zlobit. Negativní vlatsnosti? Kdepak. Byl to osobní dárek? Byl. Tak co ho prodala Blesku a v den anrozenin vyvěsila ny you tube? Vždty se ta ženská ztrapńuje sama. Kdopak by ji tak měl co závidět. Moje žena je mnohem hezčí a já jako chlap nevím co bych si s Ivanou počal.