Zatímco někteří lidé se chlubí tím, co ve skutečnosti nemají a snaží se ukazovat půjčená drahá auta a kopie drahých kabelek z pochybných stánků na ulici, existují na druhé straně lidé, kteří, byť mají bankovní konta slušně naditá, působí nenápadně a skromně. Třeba jako herečka a moderátorka Tereza Kostková (38)…Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
To jsi ty Terezo Kostková? Lepší to napsat nemohlas. Synek je horší než matka s otcem dohromady. Už si s ním neumí poradit ani teď- od babičky až po otce. A to jméno ti sedne - fakt!!!
I za první totalitybyli lidi stejní. Ti co měli majetek a měli hodně peněz, neměli potrebu to ukazovat ale naopak. Kamarádka z bohté rodiny tvrdila, že nový zlatý prsten je jen kočičí zlato. Někdy se možná i báli, když peníze nabyli nepoctivě. Ti nemajetní to dělají obráceně a snaží se dělat dojem.Lidi by neměli hodnotit toho druhého podle majetku. To je znak primitvnosti a bývalo to tak na Balkáně , v Rumunsku, ap. Nadhodnocoval se materiál, a pokládal se za životní prioritu. Ale kdo má mozek a ducha, tak to určitě vidí trochu jinak..
Začíná mně připomínat pořad Nikdo není dokonalý a toho úspěšného herce, kterného už nikdo nemůže ani vidět. Krampol a Kostková - to jsou stejní prezenti! Když si namaluje hubu na červeno vypadá jako když chce někoho zakousnout. Krampola jsme začali mít dost až byl v důchodu, Kostkové budeme mít dost tak do 3 roků. Když vůbec neodejde z obrazovky, jak to dělá teď. Ať už se těmi prašulemi zadáví!!!
Kostková už začíná být hrozně trapná. Myslím, že je už tak "překostkováno", že za rok se na ní nepůjde vůbec dívat. Jede současně v několika seriálech, že jeden neví co se právě dává. Nestačí ji jenom hrát, ještě ukazuje jak se umí smát na Primě. Holt- hrůza. Chudák její manžel, myslím že mu nikdo nezávidí, tuto mašinu... Jenom "čuší" a hrabe prachy těmi největšími hráběmi. Jak ji uvidíme v telce, hned přepínáme, máme ji plné zuby. Všeho moc škodí a i celá kráva do polévky je MOC!
Twl zvláštní škola má volno a všichni jsou v této diskuzi.kouzelník čáryfuk a spol. výroba ozubenych kol.to je elent kentoš humusfilckynekazen.oxy a bela vás se to netýká.vás miluju
Člověk vyrovnaný a úspěšný se nebude zabývat závistí k druhému člověku .nesouhlasit z víše výdělku druhého člověka muže být scestné .Mnoho lidí v česku mnohdy po práci a domácích povinnostech nemají žádné koníčky stráví mnoho času u televizní obrazovky a nebo podle nového trendu u internetu kde nesmyslně řeší vše co napíše BULVÁR tohle dost u těchto lidí napovídá dost o tom jaké mají pracovní návyky zdali vůbec mají .Je to jejích drahocenný čas který by mohli využít smysluplněji .Nemluvě o lidech kteří jsou na pracáku a pobírají sociální dávky a příspěvek na bydlení než aby šli něco vymysleli a tím zkusili své štěstí .Život je i dost o riskování což u tohohle typu lidí je nemyslitelné aby vyvinuli příliš velké úsilí a jak sem napsal dříve dařilo se jim více .Jak říká můj dlouholetý kamarád lidi musí sami chtít nemá cenu je do ničeho nutit .Ale stejně tak musí se nad sebou zamyslet a přiznat si tu skutečnou pravdu proč se mně nedaří co by se dalo udělat lépe .Jan Adamec Znojmo ( profesionální kouzelník )
franta15 kdo se tě ptal na tvůj názor hnupe?smrdíš až sem,doma se koupete všichni v jedný vodě v železn´áku,nacpáváte si strožoky slámou a ty tu chceš na mně chytračit ty hlavo skopová?mazej mezi svý blázny a at už tě nikdy nepouští tety(vychovatelky) na pc.ale neboj bohové mají nejvíc rádi blázny
oxallis To se neptej mně já to tu nevedu budeš se muset otočit k tvým BULVÁRNÍM modlám a biti vyhověli lína huba holé neštěstí .Snad nechceš abych to udělal za tebe !
jo ještě bych ti chtěla říct, nejsem ekonom, ale každá TV má rozpočet.A a pokud profrcávají závratné prachy na debilních seriálech o ničem a pochybných výkonech jejich herců, pak holt v té TV nezbyde na něco kvalitnějšího.
beladona V tomto českém show business rybníčku je mnoho hercu a příliš málo kvalitních příležitostí .Herci musí s něčeho žít .Ne všichni hrají v dobře placených seriálech a pak jak sem už dříve napsal výdělky seriálových hercu jsou BULVÁREM nadsazená aby byl článek zajímaví pro fanoušky BULVÁRU pro mě tyto hloupé články BULVÁRNÍCH redaktoru nemají vůbec žádnou hodnotu a už vůbec ne zisk pro můj život .Jen se občas pozastavují nad některými komentáři diskutujících .At už je nebo není BULVARNÍ článek pravdiví .Lidi by se měli starat hlavně sami o sebe v životě se víc než snažit aby byli v pohodě .Sem povětšinou píší nevyrovnaní a za mindrákování lidé svým způsobem nešťastní svou neschopnosti nebo narovinu lenosti něco víc udělat ze svým životem. Jan Adamec Znojmo ( profesionální kouzelník ).
hgfcf -
Copperfielde , jak jsem řekla, peníze jdou vážně a přísahám ! mimo mě.
Tady na chatu i v životě! ( A jsem za to ráda).
Nedá se sice srovnávat dva druhy umění to tvoje a např. herecké., ale i tak nechápu čistě obecně tohle:
ty smrdíš korunou, trmácíš se za kšefty vlakem , taháš s sebou růčo rekvizity , musíš odvést výkon, jinak příště nepřijdou a máš za to příjem nic moc, viz tvůj předposlední elaborát.
Kolik máš na hodinu čistýho sis přepočítal?
V seriálech dostávají herci za hodinu , nikoli za kvalitu. A v tom souhlasím s oxallis.
Všude jinde se na kvalitu hledí, v tomto " umění " je to fuk a ty prachy mají zadara.
Proč tedy děláš nějaké Kostkové a " umělcům" advokáta?
Kopej za SEBE !!!, člověče, oni to fakt nepotřebujou.
Nevysvětluj mi nic , jdu pryč a číst to nebudu, i kdybych tu byla.
beladona Neříkám že co dělám je na zbohatnutí ale bohatě to stačí k tomu aby člověk mohl dělat co ho baví což a naplňuje a sem do jisté míry i šťastný a tím nemusí v závisti řešit celí svůj život finanční situace druhých cizích lidí .Jinak můj postoj a filozofie k tomuto druhu podnikání se i odráží na poptávce mích produkcí .Jeto boj ale přirozený boj .Ani nemáš ponětí kolik za den sem schopný vydělat a ani to zde nebudu komentovat nerad bych dráždil smysli závistivých lidí .Vše co vydělám dávám do tohohle profesionálního koníčka a vůbec toho nelituji protože jsem si tuto volbu vybral dalo mně to mnoho poznání a poučení které bych nenabral například ve fabrice u pásu .I zde tohle živobytí má svůj rub a líc neboli +- o kterých se zde nebudu rozepisovat .Jan Adamec Znojmo ( profesionální kouzelník ).