Neuvěřitelné poměry Terezy Kostkové: Tohle vám vyrazí dech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neuvěřitelné poměry Terezy Kostkové: Tohle vám vyrazí dech!

Zatímco někteří lidé se chlubí tím, co ve skutečnosti nemají a snaží se ukazovat půjčená drahá auta a kopie drahých kabelek z pochybných stánků na ulici, existují na druhé straně lidé, kteří, byť mají bankovní konta slušně naditá, působí nenápadně a skromně. Třeba jako herečka a moderátorka Tereza Kostková (38)…
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lalia
28. 01. 2017 21:40

Vydělává hodně,ale peníze nejsou vše.Štěstí ji nepřineslo manželství,dítě nevyrůstá v úplné rodině atd.Nechápu,proč si vzala škaredého chlapa,starého Kracíka.Ta mohla mít jinší kvalitní muže.Opravdu nechápu,proč se tak potrestala.

hgfcf
07. 11. 2014 16:16

oxallis Nikdo se tě neprosí a pokud bych věděl kdo jsi a byla by jsi tam nechal buchtě zdvořile vynést ven .Ubožačko jednoduchá .Ubohosti tady předvádíš co vím už od DUBNA 2014 .Ty bys na vstupné ani nemněla podle toho co tady furt předvádíš .
Už tím že tu shazuješ člověka o kterém nic nevíš je ubohé a o to ještě ubožejší že se skrýváš za anonymitou .Já si za svými názory stojím proto se podepisují pod svým jménem což ty a tobě podobní ubožáci určitě nedokážete protože si tím za své názory v podstatě nestojíte jak jednoduché a prosté .Urážej si mně klidně dál jen tím vše stvrzuješ že mně nesaháš ani po kotníky .Jan Adamec Ze Znojemska ( Profesionální Kouzelník ).

mekanik
03. 11. 2014 17:40

abrakadabra čaryfuk-ty máš vychozenou maximálně 3třídu,nepoznal si ženskou,neumíš psát česky a chceš nekomu radit ***amote?vykašli se na to.každou větou co napíšeš,všem ukazuješ jak jsi blbej.tvéIQ51 je vidět na každém slově co napíšeš.blázni totiž si neuvědomujou že jsou blázni a jsou štástni a mají pocit že jsou nadprůměrně inteligentní.

smazan_20150109
05. 11. 2014 09:55

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hgfcf
07. 11. 2014 16:28

mekanik vychodil jsem všechny třídy .Úspěšně jsem se vyučil z vyznamenáním nikdy jsem se například na učilišti kromě češtiny nemusel biflovat stačilo dávat jen pozor co vyučující z oboru vykládá a ukazuje a já hned pochopil o co jde mněl sem možnost dělat i maturitu ale chtěl jsem už jít do práce a vydělávat .Tak nejednu ženskou už jsem poznal které zde ženskému pohlaví dělají jen ostudu , dandová , oxalis , lambrika , prašulka , mám o to větší nedůvěru k ženskému pohlaví díky těmto dříve jmenovaným slepicím .Jan Adamec ze Znojemska .

hgfcf
03. 11. 2014 17:11

Mekanik Jste fakt trojka mekanik , franta15 , oxallis .Důležité je sdělené a ne to pozlátko českého pravopisu já na češtinu jako takovou nejsem vůbec hrdý a už vůbec ne na takový pitomce jako jste vy tři . No vy se vlastně neshazujete před zdejší veřejnosti ale sami před sebou musíte být ve svém životě dost zlí nevychování lidi .Schovávat se za anonymitou není vůbec žádné hrdinství jeto podlost sama což je u některých Čechu typické .Vy ve svém životě nikdy nebudete normálně úspěšný to prostě u vás není reálné s takovým podlým chováním a nezodpovědným jednáním je v podstatě věci nemožné .Já sice neovládám gramatiku ale vy neovládáte daleko podstatnější věci .Zamyslete se nad sebou .Zatím ukazujete jen samé mínusy .Dál už nemá cenu ztrácet svůj drahocenný čas z hlupáky jako jste především vy dva mekanik , oxallis . Jan Adamec ze Znojemska ( profesionální kouzelník ).

smazan_20150109
05. 11. 2014 09:59

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mord
06. 11. 2014 12:49

Ty taky nic nemáš. To tady nepřetržitě dokazuješ. Jenom zoufale závidíš těm, kteří něco mají. Nic víc nedokážeš. Budeš chudá navždy

hgfcf
03. 11. 2014 17:05

mekanik Víš lidi které potkávám a bavím se snimy mají pocit že jsem vysokoškolák ale nejsem mám jen střední učiliště .A říkají to o mně vysokoškoláci dost často se mně na to ptají .Špatný pravopis nic o člověku podstatného nevypovídá stejně tak například oděv který není IN .Mám morální zásady které jsou pro mě důležitější než pozlátko českého pravopisu .Jan Adamec ze Znojemska ( profesionální kouzelník ).

mekanik
03. 11. 2014 17:42

to asi musí být samá inteligence,když nepoznají že se neumíš ani podepsat

smazan_20150109
05. 11. 2014 10:01

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mnpv
03. 11. 2014 11:46

Nemusím příspěvky ani číst, méně jak polovina ji má ráda a zbytek závidí peníze. Jak české.

hgfcf
03. 11. 2014 08:57

oxallis Sám nejsem bývám obklopen kvalitními přáteli a navíc mám dost práce takže od puberty mně ženské pohlaví vůbec nechybí jsem zvyklí žít sám nemám s tím vůbec problém prostě mně to tak vyhovuje .Jsem singl .A navíc jsem dost náročný na výběr partnerky .Ty oxallis bis s cela jistě u mě neobstála to už je lepší být singl než si otrávit život takovým typem ženský jako jsi ty .Nemusím si říkat umělec protože jim sem to není žádný významný titul Jan Adamec ze Znojemska ( profesionální kouzelník ).

Umělec či umělkyně je subjektivní označení, které popisuje osobu, která má nápady, tvoří, je kreativní.

Umělec je osoba, která se věnuje (v uměleckém kontextu) malířství, sochařství, herectví, tanci, psaní, tvorbě filmů a hudby nebo jiným uměleckým profesím. Při takové tvorbě využívá svou představivost, talent nebo zkušenosti k vytváření děl, která mají určitou estetickou hodnotu.

mnpv
03. 11. 2014 11:43

Ať jsi co jsi, ale základní školu jsi ukončil asi tak ve třetí třídě. Tak šílený pravopis je pro normálního Čecha nečitelný. Možná raději mluv, ale nepiš.

mekanik
03. 11. 2014 18:00

v Konicích u Znojma jsou asi všichni tvoji kvalitní přátelé einsteini jako jsi ty

hgfcf
03. 11. 2014 08:17

Protože neumíš číst a už vůbec ne pochopit obsah zdělení který je důležitější než gramatika .Budeš mít nejspíš problém s Dyslexie je vývojová porucha čtení, buď vrozená nebo získaná poškozením mozku. Jde o nejčastější formu spec. vývojové poruchy učení (SPU), která se projevuje nesnázemi při učení se číst. Dyslektik je výrazně ohrožen znesnadněním přístupu k tradičním vzdělávacím podnětům. Vyrovnává se zvláštní péčí v dyslektických třídách.
Já trpím Dysortografie je specifická porucha pravopisu. Postihuje celkovou oblast gramatiky či jen určitých jevů.
Hlavní vyskytující se obtíže
• specifické dysortografické jevy (jejich výskyt je ovlivněn zejména nedostatečným rozvojem sluchového vnímání, vnímání rytmu, chápání obsahu textu a nedostatečným rozvojem grafomotoriky)
• chyby v oblasti aplikace gramatických pravidel (zejména v důsledku nevyvinutého jazykového citu, nedostatečného osvojení systému mateřského jazyka, poruch paměti a automatizace deficity v oblasti pozornosti, paměti, automatizace a grafomotoriky)
• další vyskytující se obtíže (sluchová analýza, rozlišování artikulačně blízkých hlásek, specifické asimilace, nerozlišování tvrdých a měkkých slabik, specifická artikulační neobratnost)
Důsledky
• nezvládnutí krátkých časových úseků
• obtíže u cizího jazyka
• špatné rozlišování některých grafických symbolů
• zaměňování slov
Osoby trpící dysortografií lze rozdělit na 2 typy:
1. hyperaktivní typ – osoba je se psaním hotova dříve, než si stihne vše promyslet a ujasnit, dochází tak k velkým chybám
2. hypoaktivní typ – osoba píše zdlouhavě, trvá jí dlouho, než určitý výraz v paměti vyhledá

franta15
02. 11. 2014 23:09

Pro hgfch: tvoje příspěvky se hemží chybami a dokonce hrubkami, měkký a tvrdý y jsou pro tebe španělská dědina. Když tady chceš kafrat, tak si to co vypustíš z huby zkontroluj podle pravidel pravopisu. Kdo má ty tvoje žvásty plné chyb číst? Už tě vidím rozumbrado, jak jsi měl problém dokončit základní školu a tady ze sebe děláš hogo-fogo. Ty jsi ještě nepřišel na to, že to co tě učili ve 3. a 4. třídě je tak důležité, že si to musíš zapamatovat na celý život. Nic jsi nepochopil, protože i když měls 9 roků, tak rozum měls na 5! Řekni tvoji vnučce, ať ti vždycky zkontroluje co napíšeš.

smazan_20150109
03. 11. 2014 08:14

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

svatadala
02. 11. 2014 18:39

co by na tom tak bylo zábavného....lidi na pracáku.....možná cigini
bez práce

svatadala
02. 11. 2014 18:35

Krásná, pracovitá a pilná, herečka, která umí a kde hraje tam zdobí, peníze i majetek jí přeji. Vždyť si každý mohl vystudovat, snažit se a mít se pak jako ona. Nikdo už nevidí hodiny a dny práce, učení se, udržování se , ale také starost o rodinu a péči o malého syna. Prostě to stíhá, protože chce. Ke všemu je velice talentovaná, má to v genech po rodičích, ba i krásu po mamince. Přeji jí jen to nejlepší.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.