S tím chvátáním je to pravda, ale... Odfláknutá výchova dítěte se může šeredně vymstít. Takových dětiček, které vychovávaly chůvy, jsou mraky a rostou z nich pěkný zmetkové. Zaslouží si to jak dětičky, tak jejich rodiče.
Ježiši !!!! Co je to za mámu, když ještě neodešla z nemocnice domů a už řeší návrat do práce ? Snad má myslet na to, jak se bude starat o miminko a rodinu. Nebo bude mít na všechno lidi, tak že to nebude láska, ale peníze a kariéra , které jsou až na prvním místě?
Snad alespoň dítě bude několik měsíců v klidu kojit, ne jako některé hvězdy, co si braly dítě do práce na kojení. Dítě roste rychle a práci se věnovala dost, někdy je čas na rodinu.
Dostane mateřskou dle výše svého předchozího platu, a Lucie není žádná socka aby žila z ruky do huby a neměla z velkého platu nic našetřeno ;-. D Chce se vrátit hlavně proto, že se jedná o práci, o kterou nechce přijít.
Svatá pravda, taky se už na Lucku těším. Kloubková mě rozčiluje tím hlasitým nadechováním, to se nedá poslouchat, toto tam nikdo neslyší nebo se mi to jenom zdá.
Já jsem ženská, takže nechápu proč mě nazýváš koko.tem, jestli je tady někdo koko.t, tak jedině Ty a nikdo se Tě neprosil, aby si na moje diskuse reagoval/a