Tlakovému hrnci je 330 let: Jak v něm vařit? Aby papiňák nevybuchl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Tlakovému hrnci je 330 let: Jak v něm vařit? Aby papiňák nevybuchl!

Papiňák v kuchyni pomáhá už dlouhých 330 let. Aby se z pomocníka, který šetří čas, energii a zároveň uchovává chuť vařených potravin a v nich i obsah cenných látek, nestala nebezpečná zbraň (o výbuších Aha! včera informovalo), je potřeba dodržet několik jednoduchých zásad.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.