Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ahoj girasole....ja tady musim byt zaregistrovana jako paike,protoze jsem se nemohla zaregistrovat jako anasyi,pry uz nekdo takovy nick ma.Ale ja jsem se na AHA nikdy neregistrovala
asi maji stejnou databazi,protoze ted jsem sla na blesk a prihlasila jsem se tam jako paike a normalne me to pustilo,ze muzu diskutovat,ale tady me to na anasyi nepusti,zrejme me maji plne zuby....
Felda už nejspíš pochopil, že se naháčkoval do něčeho, co by ho mohlo ohrozit nebo zesměšnit. Jestli čte ty bláboly, co dává Ivet s Italem pro bulvár, tak dostal strach, aby o něm někde něco nevykecali a raději se vymluvil na práci. Uvidíme v srpnu.
paike: Musel by být cvok, kdyby se dal do kšeftu s těmahle cvokama. Jedině že byl tichým společníkem té Martucciho cestovky (tam by aspoň neriskoval jméno).