Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ivetin život by mohlo tak nějak charakterizovat toto video (dokoukat!)
http://www.videacesky.cz/kratke-filmy-online-zdarma/zamilovana-tancici-zviratka
Sakriš, jak to děláte, že můžete reagovat na příspěvky, které jsou ve vláknu někde uprostřed? Mně to jde pořád jen až na konci, takže pak není jasné na co a komu odepisuju.
No to mám radost, že tobě to jde, ale mně to nejde. Já mám tlačítko "Reagovat" vždycky až na konci vlákna. Maximálně vás můžu všechny Nahlásit - tu možnost mám u každého příspěvku.
sharkfish, to bylo někdy koncem června: celkem solidně se rozjela diskuse o Ivet a je fakt, že jsme plkali prakticky celej den. Parádně jsme fantazírovali ohledně scénářů Ivetčina příběhu a fakt dobře se bavili. Pak na nás vletěla tahle troska - sorráč tosca - a dala zikmundovi takovou čočku, tos neviděla. Ve stylu, jak mu nedělá dobře, když tady celej den, kohout náš jeden, plká s babama slípkama, blablabla. Zikmund jí odpověděl, jako chlapovi (i já jsem myslela, že to píše chlap, bo jsem ji ve srandě pozvala na rande), a zase soda co prý jsme to za primitivy, když nevíme, že Tosca byla ženská. Tuhle teda bych tehdy šacovala na to, že snad byla ženská, co si naposledy vrzla někdy za Franze Josefa. Pak odplula zdechnout do houští. Asi ji někde trefil šlak, neb jsem od té doby na ni nikde nenarazila.
„Žijí krásný čistý život, smějí se, jsou upřímní. Přijali mě do své rodiny, byla jsem z toho v šoku, nečekala jsem, že to bude tak rychle,“...... Víš Ivet, byla jsi předtím někdy v Itálii? tam se totiž smějou a chovají hezky skoro všichni. Víš, že když si jdeš ráno do baru na kafčo a mluvíš italsky, tak si s tebou taky moc hezky popovídají? zeptají se jak se máš, odkud jsi, co budeš dělat, dokonce ti popřejí hezký den a možná i vtip ti řeknou....tam bys měla "sourozenců, maminek a tatínku"
není nic horšího, než pozitivně naladěná Iveta. Když začne nadšeně mluvit o objímání stromů, přijímání do rodiny od mrtvých šlechticů nebo jak je skvělé a mucinkovaté, že jsou tam všichni jedna rodina, tak je na ní hodně vidět, že rozhodně není v pořádku. Tyhle její "šťastné" výlevy jsou spojené s podivným neupřímným jakobyúsměvem ve tváři.
TAk třeba nás ještě překvapí, už se přirovnávala k Lady Dianě a M.Monroe, teďka by třeba mohla zase říct, že má křehkou dětskou duši jako M.Jackson....