Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Myslíš ty krátký vlákna? Tak ty jsou přesně na h*vno. Jedině založit nové téma nebo opsat nick: a reagovat až pod posledním příspěvkem (reagovat se nedá na každý příspěvek ale vždy pod tématem až dole).
i nemožný a dneska to nejni vono... nebo máte jinej názor? furt tu něco chybí... možná ohňostroj, sámek nebo dva... amy je dost smutný téma, tam bych rač nerejpala... možná mám jen PMS, ale je na něj nějak brzo
nafukovací míč jsem zapomněla ráno ve vlaku, tak snad tu píseň... tam kde hy, tam kde hy tam kde hynou vlci, tam kde hy, tam kde hy tam kde hynou vlci, tam kde hy, tam kde hy tam kde hynou sobi, čech se přizpůsobí... tak je to tak, musíme se přizpůsobit
To je divný, páč já jsem zikmund tady i tam (na Plesku)a tady mě to začalo jako zikmunda přihlašovat automaticky po registraci na Plesku (tady žádná moje registrace nikdy neproběhla).
me holt pridrzeli dele.kdyz jsem se chtela prihlasit jako anasyi,tak me to neprihlasilo,ze se musim zaregistrovat,tak jsem se registrovala a napsalo me to,ze uz je nekdo jiny zaregistrovany,proto jsem dala paikeho,teprve dneska me pustili jako anasyi,jako paike jsem tu asi 14 dni,mozna trochu dele