Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Tak Felda je s Domčou kamarád, přece mu může dosvědčit, že mu patří půlka ostrova... Tak asi teď chce kamarádovi pomoci, aby díky Ivet, o ten ostrov nepřišel jo a s dádou tam nechce jet, protože tam je stejná služebna
Hele, je to divný. Neděláš něco špatně? (nemyslím v životě, ale při tom přihlášení tady) Zkoušela jsi se přihlásit jako anasyi nebo ses chtěla registrovat? Jestli ses chtěla registrovat, tak to pochopitelně nemohlo jít, páč už tady jsi.
zikmunde,ja tim ze jsem uz tady defakto byla protoze asi blesk ma stejnou databazi,ale pokud jsem se chtela prihlasit jako anasyi,tak me to na diskuzi tady nepustilo,ze se mam zaregistrovat,pokud jsem se chtela zaregistrovat,tak me to napsalo,ze uz takovy nick je,proto jsem dala paikeho a teprve dneska pred chvilkou,me to uz pusti jako anasyi.Takz ja jsem tu byla,jako ze jsem tu nebyla a ja jsem tu chtela byt a tim ze me uz pustili,tak me tu chteji taky
Občas se mi zadaří se vsunout. Ale to jen tehdy, reaguje-li nás víc ve stejnou dobu (když to všichni odesíláme tak nějak stejně). Prostě je to víc nepřehledný než předtím na Blesku. A pomalu aktualizujou stránky. Kurňa si to musím dát taky...Tam kde hy..tam kde hy...kde hynuli vlci...