Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ona přece nepije. A s těma sebevraždama to určitě taky není pravda. Ona je naprosto v pořádku, jen ti chlapi, manažeři, chůvy, novináři, ostatní zpěváci a zpevačky,úřednice na sociálce, pokladní v samošce, pouliční metaři, soustružníci v továrnách...atd. jí pořád házej klacky pd nohy.
Bartošová se také rozpomínala na svá první setkávání s Lucií Bílou a ve svých vyjádřeních se nebála být dost otevřená. "Pak jsme se začaly potkávat různě a vždycky jsem ji tenkrát viděla totálně opilou a sprostou. Nadávala," vzpomíná Bartošová. .. Ivet a nebylo to náhodou obráceně?
jako tohle je nejvííc ! http://sip.denik.cz/show/tezka-obvineni-ivety-bartosove-bila20110130.html cituji: Svůj díl si odnesla také Lucie Bílá, která začala svou kariéru později než Iveta. Ta obviňuje Bílou z toho, že ji chtěla zničit a ke svému dílu použila černou magii. Zpěvačce jednou před vystoupením měla přinést „dárek“, figurku smutného pána, která pak Bartošové způsobila ochrnutí a dokonce téměř smrt.
„Měla jsem třeba takové stavy, že jsem tři dny nemohla ani dýchat a zničehonic jsem ochrnula. Dokonce za mnou musela přijet máma, a ta takovou dálku vždycky jela, jen když se opravdu dělo něco závažného. Musela se ke mně naklánět, jestli vůbec ještě dýchám,“ Figurka nešla zničit, a tak ji prý musela vyhodit do popelnice. Od té doby ale šla její kariéra strmě dolů, zatímco ta Lucie Bílé stoupala do nebeských výšin. „Naše vystřídání začalo přesně tím smutným pánem,“ uvádí Bartošová. A co na její obvinění říká sama Lucie Bílá, která podle slov zpěvačky nechtěla se svou sokyní nikdy ani vystupovat na jednom koncertě?
„Řeknu pouze, že to byla dřevěná soška modlícího se Buddhy, kterou jsem kdysi dala několika lidem pro štěstí, více se vyjadřovat nebudu,“ sdělila Bílá.