Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
kdoví v jaké kombinaci to je? Takhle mě naučil kolega pít čaj s mlíkem. Kdo chodil cca před 30 lety do školky, ví, o jaké srač.ce to mluvím (když půl sklenice čaje doliješ mlíkem). Ale když do silného černého čaje přidáš jenom kávovou lžičku mlíka, sice se to hnusně zakalí, ale chuť se zjemní. Třeba to v tom fernetu působí podobně. Já to ale zkoušet nebudu - nemám ráda ani jedno.
nene, to medvědí mlíko bylo skutečně 1:1 a bylo to horký. Tu lžičku mlíka bych spíš pro začátek zkusila v tom fernetu. Ale nezkusila, bo z jednoho i druhého normálně bliju, tak to ještě smíchat dohromady, to bych byla hejeheja
zkrat: S tou Amy má společný jen ten chlast. Tam naprosto nejde dávat rovnítko. To je stejné, jako když Ivetu někdo přirovnává k Mukovi. Jsou prostě alkoholici, kteří jsou i přes svůj alkoholismus profesně výborní a pak jsou alkoholici zoufalci, kteří si svůj talent v tom chlastu utopěj. A to je Iveta.
já jenom medvědí mlíko - to bylo mlíko s rumem - bylo to celkem dobrý. To je vlastně od mého kojeneckého věku jediné mléko, co jsem kdy byla schopná polknout
Jinak Amy uměla alespoň zpívat a skládala si písničky sama. Měla hudební sluch a vkus... což se o naší Ivet až tak úplně říct nedá. A hlavně - Amy umřela přesně tak že z ní bude legenda z klubu 27.... A 27 už ta naše holka prošvihla... ale jinak jí samozřejmě přejeme pevné zdraví, a hlavně odolná játra ;) Bylo by nám bez ní smutno...