Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
ano, už jen tohle je ftipný: Vážení čtenáři, o vaše názory velmi stojíme. Chceme však, aby diskuse měly smysl. Proto vás prosíme, diskutujte slušně a k tématu článku. Příspěvky, které ve slušné a kultivované diskusi nemají místo, mažeme.
No ono to tam na diskutování moc není, protože tam mají nějaký nesmyslný systém s dukátama nebo co. Spíš na čtení to je zábavný. Diskutovat chodím s vámi.
hehe, nápodobně - mě už vloni admin odtamtud vykopl, když jsem se v květnu obouvala do Pablbka, no chápeš to? Mě? Chtěla jsem si založit blog - dokonce mě k tomu nabádala sama jedna redaktorka, že prý mám trefný fotky a komenty k nim. To bys nevěřil, co za peklo to bylo, neměla jsem na ty byrokraty nervy. Tak jsem si řekla sorráč, pánové a dámy, dokud to tu cenzuruje Dvořák a přidržtaška Banaga, jdětě se s celou Mladou Frontou bodnout
mažou i příspěvky, ve kterých není jediné sprosté slovo, jenom proto, že se adminovi nelíbí obsah. A rozhodně nemluvím o diskusích pod články o Romech - ty tam totiž rovnou bývají zablokované.