Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
http://www.blesk.cz/clanek/celebrity-ceske-celebrity/133503/iveta-bartosova-uz-nikdy-nebudu-mit-deti.html teda to je život..pořád někde líta (mexiko, thajsko, egypt, italie), nemaká a kalí... a když je potřeba pozdržet exekuci tak kolabuje, pere se o syna, a pak zase kalí, líta, užívá si...
20.února 2010 - Iveta Bartošová (43) chce být zase kočka. „Konec odulým tvářím a zanedbané pleti,“ řekla si zřejmě zpěvačka a utekla do Thajska.
20.března 2010 - Iveta Bartošová (43) se vrátila po třech týdnech z Mexika - *Utekla jste se dát dohromady do Mexika. Proč tak daleko? „To byl útěk před lidmi. Vždyť tady jsem byla terčem pozornosti.
jak to ta naše holka stíhá?
" *Počátkem roku jste se po dvou měsících odloučení dala opět dohromady s manželem a v tu chvíli jste prohlásila, že si v kariéře dáváte pauzu. Proč?
„Nechci svoji práci dělat jenom proto, že musím. Tyhle pauzy si dávám pravidelně. Dokonce si je i dokážu uměle vyvolat. Člověk potřebuje vypnout, aby zase nabral síly. Tentokrát jsem to ale přešvihla, tu pauzu jsem si měla dát daleko dřív. Tělo si o to říkalo.“ "
ježiši, to radši ne to by byl horor, a nebo děsná slaďárna o tom, jak všude ve světě ji mají rádi jako vlastní rodinu a jen tady u nás jsou na ní všichni škaredí...
Šak ho nech vydejchat mezulána. Ještě přileze s prosíkem. Po břiše se tady bude plazit a smajlíkama tapetovat, aby ses k němu vrátila. Mu to googlování vlezlo do hlavy, tak si myslí...Už teďka určitě lituje, jen mu to je blbý přiznat.