Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Ivet se k Pomejákovi taky ještě jednou vrátila.. proto tady veřejně žádám ještě jednu šanci pro sharkfish od zkrata (pokud jste si nestačili přečíst, ti dva se právě rozešli!!!) Zkrat, buď toho srdce a dej jí ještě jednu šanci než jí nadobro pojmenuješ plastovou židlí....
Kdo chtěl být pionýrem, musel být jiskřičkou. Jinak to nešlo. Ale období Jisker bylo tak kraťounké, že mi splývá s mými prvními krůčky a prvním přisátím k matčině prsu.
No to mi teda taky není jasný. Mně tenkrát řekli, že když chci s dětma do pionýra a jezdit na výlety, že nejprv musím chodit do Jisker. V dětství člověk věřil každé blbosti. Ten trik s Ježíškem jim taky docela dlouho vycházel.
Cítím jako nehoráznou diskriminaci absenci čudlíků u příspěvků (pouze části) diskutujících! Mé členství v pionýru bylo zapřičiněno dětskou nerozvážností a částečně zpětně vykompenzováno neúčastí v SSM. Prosím redakci o rehabilitaci své osoby a navrácení zbylé části čudlíků! Děkuji.