Těšili se zbytečně! Zpěvačka Iveta Bartošová (45) a její přítel Domenico Martucci (35) měli v sídle v italském městě Peschici na poloostrově Gargano o víkendu přivítat Felixe Slováčka (68) s Dádou Patrasovou (55). Známá dvojice ale nakonec nedorazí!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
jo, tak tak: Amy byla fetka a ochlasta, ale měla dar od boha a dokud mohla, uměla s ním zacházet. Ivet umí jenom chastat a brečet, jak jsou všichni zlí.
Já vím, jeenže kolik lidí má problémy i tak a nehraje roli jestli umí nebo neumí skládat... ale je mi jich líto, všech... hold zase se potvrdilo, že géniové umírají mladí...
ale je jí škoda, velká škoda. Poořád mám pocit, že kdyby se takhle spustilo moje dítě, tak ho prostě vemu za krkem a odtáhnu ho někam na léčení, nebo někam dalekoo daleko od toho všeho, hlavně ať se z toho dostane! I kdyby už pak třeba -viz.Amy. - nemělo zpívat ve "velkém světě"... v tom mi příjde trošku zvláští, že se s tím ta její mamča tak smířila....
zkus si přečíst tohle Everett True "Nirvana: The True Story" - vyšlo to, tuším, i česky. Jak v tom jednou někdo začne opravdu lítat, prakticky není cesta zpět
asi že jsou výjimečný feťáci, který nefetujou z nudy nebo že by nic jinýho neuměli, ale spíš že neunesou tu slávu atd, a pak jsou nuly, který neuměj nic jinýho než jen fetovat, chlastat, blbě kecat a eště blbějc se smát - po prvních tu zůstane něco jako "dědictví legendy" a po druhých velký NIC (chtěla jsem to napsat jinak, ale to by nebylo slušný)