Iveta Bartošová (45) už nevěří českým psychiatrům a odjíždí se léčit do Itálie. Alespoň takhle to vymyslel její přítel Domenico Martucci (34). Manažer Richard Dušák považuje jejich spolpráci za ztrátu času...Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
na nikom ani syn ji už nezajímá,jenom pití.do Italie se léčit nejede.Bude zase pít,velice dobře to znám.Těch slibů,výmluv jsem slyšela.Psychiatrie to neřeší musí do
odvykacího ústavu a musí chtít sama.
s tím,že lékaři jsou tu často diskutabilního jednání s pacientem, přepracovaní a chybující, já souhlasím. Špatné zkušenosti mám hojné. Ale tady je to tak. Studovalo se nekvalitně a asi podobně to bylo i s učebními obory. Sežeňte bez protekce šikovného instalatéra, že? Iveta ale bývala dobrou zpěvačkou, je jí 46 roků a novou karieru v Itálii asi nesvede.On asi v tomto směru mnoho neztrácí. Tady ho nikdo neznal. Proč Ivetřa nedokáže brát sílu právě ve svém zpívání a ve svém synovi? Tak to nechápu. Mnohé to máme v životě mnohem těžší a bojovat musíme. Možná bojujeme, protože víme,že nám nikdo nepomůže, nikdo nás nerozmazluje a jsme na řešení zapeklitých situací samy.Před sebou přechod a stáří..... on je o dost mladší, tak to chce trochu reálně přemýšlet.
druhá věc je ta,že to léčení v Itálii určitě nebude zadarmo,pokud se tedy opravdu jela léčit.Iveta nekoncertuje,tudíž nemá výdělky a její přítel,kdoví jak na tom je finančně.Nelíbí se mi její chování ani řešení situace.