Adámek v kómatu po operaci mandlí: Stav se zhoršuje! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Adámek v kómatu po operaci mandlí: Stav se zhoršuje!

Krvácejícího chlapce nechali s maminkou před zamčenými dveřmi ordinace, a ten má těžké doživotní následky! Okresní soud v Pardubicích začal včera po čtyřech letech rozplétat případ Adámka (dnes 12), který skončil s poškozeným mozkem v kómatu.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

msml20
23. 06. 2021 23:38

Hrozné co se děje, kdo má tu drzost "zkoumat" něco co je nad slunce jasnější.
Přeji jim, aby je svědomí obviňovalo do konce života a situaci kdy se jim vše vrátí.

picoda
19. 06. 2021 13:52

AHeL

AHel
18. 06. 2021 19:56

Viděla jsem to na vlastní oči v TV, byla jsem zhrozena nad neschoopností a zmateném pobíhání zdravotnic, které ve finále nechali dítě opuštěné. Nehorázné chování, bez kousku zodpovědnosti, bez citu, profesionality. Je to jasné jak facka, že to zavinily a ono se to táhne 4 roky! To je trestuhodné. Ze zdravého chlapečka úplně zbytečný ležák, rodinný život zničený a někdo má drzost říci, že věří, že nemocnice nepochybila. V přímém přenosu to bylo naprosto jasné. 20 mil.Kč je málo, ztracené děcko, rodina na cucky.....strašný, strašný. Je mi z toho na nic, jak nekompetentní jsou i orgány, které to vyšetřuji,všichni to viděli, na tom není nic omluvitelného! Jedna shání a druhá je u dítěte a přiměřeně zasahuje a zachraňuje. Když jsem to viděla, jak tam stojí chudáci před zamčenými dveřmi, tak se mi skoro zastavilo srdce. Úděsný, lékaři i sestry a zejména staniční, berou velké peníze s tímto výsledkem....ty by letěli... Rodičům přeji sílu, vzájemnou oporu, pro mě jsou to andělé, to opatrování musí být psychicky i fyzicky vyčerpávající a k tomu ten pocit, že se to vůbec nemuselo stát, to je hrůza. Opatrujte se.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.